tisdag 12 januari 2010

Tisdag 12/1

Nu va vi uppe! Vaknade vid 09:30 av att Texas pep mej i örat. Han ville ut. Bara att slänga på sej kläderna och gå ut. Tog faktiskt en promenad med honom. Jag brukar annars bara gå ut med honom här ute på gräset (snön numerna) så han får göra sina behov. Men idag tog jag en promenad. Solen sken men mina ögon va trötta. Hur som helst så nu i framtiden kommer jag att promenara med honom varje morgon. ( försöka iaf). Han äter grymt dåligt. Men när vi kom hem ifrån promenaden så slängde han i sej maten. Så det är ett tecken på att vi rör på honom förlite. Så nu får jag, eller vi ändra på oss. För han blir ju så smal. Och ingen blir ju hungrig av att ligga och sova dag ut och dag in.

Idag hade jag tänkt dra till körskolan. Eller så stannar jag hemma och pillar med bonniers trafikskola. Det är vilket som. Vill ju göra klart bonniers så de får nog bli det altenativet. Ska försöka dammsuga lite här hemma oxå. När babe kommer hem så ska vi fixa dessa tapeterna. Han skulle iväg och åka skidor efter de, och då tänkte jag besöka gymmet.

Its my day, today. I morgon börjar jag jobba igen. 7-22. På torsdag har vi personalmöte, så jag jobbar bara 7-15 då. Fredag blir det heldag igen, 07.30-22. Sen är helgen fri igen. Ledig! Då blir det nog att åka skidor igen. För då har nog babe ett par nya pjäxor och skidor som han måste testa.

Nu ska jag fixa i ordning här hemma. Så jag sen kan sätta mej i lugn och ro med bonniers.

Tjoo!

Inga kommentarer: