tisdag 12 januari 2010

Puuh.

Nu har jag fått i mej mat, och varit ute och promenerat med Texas. Det funkade denna gången oxå. Han åt när vi kom hem ifrån promenaden. :) Bra!

Babe e och åker skidor. Backen stänger om 20 minuter. Bad honom handla påvägen hem. Så han kanske e hemma om en timma typ? Va ska jag hitta på nu då? Finns nada och se på tv. Paradise hotel ska jag se sen. Men det börjar ju inte förän 22 lixom.

Jag har bränt mej i ansiktet. Dumt att köra på ansiktsförstärkaren kanske? =D Haha, det har nog lagt sej tills i morgon. Då klockan ringer 05.00.

På tal om gymmet. Jag har en "kompis" som är personlig tränare. Vi ska köra ett pass ihop snart på de gymmet han jobbar på. Vi ska göra ett schema som jag kan gå efter. För jag e så vilse när jag är på gymmet. Kör lite här och lite där. Bättre att jag har nått att gå efter så kanske det blir bättre resultat. Får bli till veckan eller efter den veckan.

Nu ska jag försöka få ner den röda färgen i ansiktet. Smörja mej lite så att inte babe tror att han ska få kräftor till kvällsmat. ;)

Inga kommentarer: