onsdag 14 april 2010

God natt.

Då va denna dagen över. Och min lediga vecka lika så. Men vet ni vad? Jag jobbar 15 timmar i morgon och sen e jag ledig en vecka till! :) skönt! Tur att man jobbade hela påsken så att man får bra med lön. Tror de blir 179 timmar denna månaden.

Jeje. Haft en underbar dag. Med massa roliga saker. Jag har kört bil, långt! Och länge! Jag har ätit glass. Jag har lyckats med ännu ett nytt recept till middag. Idag blev det grekiska köttbullar med fetaost i och spagetti med tomatsås! Mums blev de! Jag fick dessutom lägenheten städad av mej själv alldeles nyss. Joakim somnade på soffan. Ovanligt? Inte ett dugg. Jag orkar inte tjata så jag gjorde det själv. Vart tog dessa städdagar vägen om vi försökte ha en gång i veckan?! Får ta tag i det igen Söndagar. Det blir bra. För då har vi söndagsmiddag inbokade ändå. Varannan hemma, varannan hos familjen Larsson. (Joakims mamma med familj). Nu får det bli lite rutiner på grejerna. ;)
Söndagsmorgonen promenad.
Söndagsfrukost.
Söndagsstäd.
Söndagshandla.
Söndagsmiddag.
Söndagsdeg i soffan med film. :) haha spikat och klart! Utan Joakims godkännande. =D

Nej sova va det. Klockan ringer om 5 timmar och 15 minuter. Tur att jag plågat mej upp vid 8 varje morgon. Så jag börjar bli van att gå upp. Men varför blir jag aldrig lika van att lägga mej i tid?

Natti.
.

Inga kommentarer: