torsdag 22 april 2010

Pyssla-om-mej-själv-helg.

Sitter nu och väntar ut tiden för att fara hem. Ska bli så skönt! Ensam dock. Men det gör ingenting. Faktiskt. Ska bli skönt att komma hem till en tom lägenhet. Plocka i ordning och ta en dusch. Lägga ansiktmask och hårinpackning. Sen ska jag fuktbomba min hud! Hoppa i badrocken. Koka en kopp te och mysa ner mej i soffan.

Jobbar i morgon. Men inte så fasligt tidig. Så jag hinner upp och ut på powerwalk med Texas innan jag beger mej mot jobbet.
Lördag börjar jag sent. Så fredagkvällen kan bli sen om den vill. Talang och massa frukt. De blir bra de! Och när jag sitter där i soffan och kollar på tv. Ja då kommer jag börja sakna Joakim.
Lördagen börjar jag sent som sagt. Så jag ska på ett spinningpass. Och köra lite styrka för överkroppen. Sola ska jag göra med. Pyssla om mej. :) jobbar till kvällen. Vet inte vad som händer då. Jag jobbar söndag oxå. Men natten så det gör inget om lördagen blir sen. Men samtidigt så ska jag upp och träna MRL mellan 12-13. Så ingen alkohol. Svettas för fullt, ska jag göra.

Nu får jag fixa de sista här. Sen cykla hem. Eller till färjan. Och sen åka denna jävla bussen.

.

Inga kommentarer: