onsdag 28 april 2010

Läslusen e igång!

Nerbäddad med en bok nu. Texas ligger brevid och surar för att inte han får uppmärksamheten av mej. Nu kröp han under täcket och la sej. Hehe.

Idag har jag hunnit med mycke. Eller vi. Kastrering av katt. Övningskört. Fikat. Shoppat. Varit hos frisören med lillasyster. Gjort en boschyr till mammas företag. Hämtat ut kort. Tagit kort till mammas körkort. Och pluggat teori. Puuh. Men dagen har gått fort.

I morgon ska vi börja dagen med en långpromenad. Sen baka muffins Fortsätta med broschyren. Plugga lite teori. Hinna sola? Vid 14 ska till torsby. Jag kör dit och hem. Vi ska dit och bada. På kvällen har jag hand om lillasyster så vi ska väl göra läxor? Plugga mer teori och sen sova. :)

På fredag blir det att hjälpa mormor och morfar att flytta. Ska även handla grillgrejer för på lördag fyller styvrar år. ( även pappa <3) ska försöka klämma in och sola oxå. Om de går. Och övningsköra. På kvällen kommer äntligen babe! <3 jeeej! Saknar honom när jag e här. För han brukar alltid vara med hit när jag e här. Eftersom hans familj oxå bor här. ( hans pappa bor här, och hans mamma har en stuga här, men hon e bosatt o Gbg). När han kommit så vill jag kolla brasan. Kanske går ut? Ingen aning man vet aldrig med honom. Eller mej. ;)

Lördagdag? Ingen aning. Men på kvällen ska vi ju som sagt grilla. Mamma, styvfar, lillasyster Icka, lillasyster Fia med pojkvän och då jag och babe.

På söndag ska vi upp tidigt. För att åka till Karlstad på denna tävlingen. Icka kanske ska med och kolla. Om hon orkar. ;)

Nu ska jag återgå till boken.

Natti!
.

Inga kommentarer: