torsdag 6 oktober 2011

REGN!


Nu har jag lite ångest över att jag bestämde mej för att inte köpa en bil. Jag äger inte ens ett helt paraply! Så idag åkte gummistövlarna och regnjackan på. Till och med vattenfast mascara! Varför va de tvungna att flytta? Kunde de inte bott kvar här? Hade 20 minuters gångavstånd innan. Nu 1 timma och 15 minuters buss/buss/båt/cykel-väg! Så jävla trött på skiten nu när hösten-vintern kommer. Blääh!

.

3 kommentarer:

Sethy sa...

Hej! Jag såg någonstans på din blogg att du testade heat tabletterna från fitnessguru, jag skulle bli såååå tacksam om du kunde skriva till mig och berätta hur dem funkade! Har precis börjat träna och vill ha bra fettförbrännare, hittade en på gymgrossiten men hittade även denna nu och har fått lite dilemma på vilken man borde välja och hittade ditt inlägg när jag googlade. Please tell!

Jenny M. Bäcklund sa...

Hej!

Nu va det ett tag sen jag testade dem, men jag ska försöka komma ihåg, tror det till och med finns ett inlägg där jag förklarar vilken dålig inverkan tabletterna var på mej. På mej va det inte bra alls. Men Jag kan ju inte svara för alla. Men jag blev lätt irriterad, och speedad, hade svårt att sova och mådde skit dåligt av dem. Jag är en tjej som är ALLTID glad, mina vänner kallar mej fröken positiv. Så att jag blev så sur och grinig och lätt irriterad va ju ganska uppenbart att det va tabletterna som gjorde mej sån. Jag blev till och med aggressiv. Jag gjorde inget, men jag ville gärna slänga saker runt omkring mej. Jag testade dem i nån vecka. Sen bad folk runt om kring mej att sluta med dem. Och det gjorde jag.

Jag kanske ska tillägga att jag är extremt känslig mot alla preparat. Jag dricker inte kaffe och heat innehåller coffein och grönt te extrakt. Det gör en pigg, det gjorde de på mej oxå, såklart, för pigg. Det här med fettförbränningen vet jag inget om. Jag käkade dem ju inte så länge, men de fick mej att tappa matlusten. (Men det gör vanliga coffeintabletterna för mej oxå.) Det va mina första och enda fettförbränningstabletter jag testat. Så jag har inget att jämföra med. Nu tränar jag endast på en koffeintablett. Och de får mej bara att bli pigg och inget annat negativt. Just de, jag fick dålig hy av heat. Det gröna te extraktet för ju att man "rensar" kroppen, så all skit kommer ut. Bli inte förvånad om du får en finne på armbågen tex. ;) '

Min pojkvän testade dem, men på honom hände ingenting, positivt eller negativt. Men han är ganska tålig. Lycka till!

Jenny M. Bäcklund sa...

här har du inlägget:
http://nannosliv.blogspot.com/2011/09/no-more-heat-02.html