måndag 10 oktober 2011

Vår helg.

Då va det helgen då, som jag inte bloggade alls på. Kan ju tänka att jag höll på att blogga ett antal gånger. Det har lixom kommit in i min vardag nu. Men jag höll mej!

Fredagkväll: Möte på kontoret 13-15. Vi åt soppa och gick igenom massa nytt så vi skulle framföra till våra kollegor. Efter mötet tog jag en sväng på stan, mötte upp Becca och Emma och sprang lite i affärer. Sen hem och gjorde mej klar för fredagsmys i frölunda. Jag packade med mej glass och Texas och hoppade på bussen. Hos Erika va redan Robin och efter en halvtimma dök Fredrik upp med Thaimat till alla. Vi käkade och sen kollade vi på Idol och åt glass. :-) Vid 23.30 drog jag och Fredrik hem till mej. Men somnade inte förrän 03.00! Vi hade en massa saker att göra innan vi skulle sova! :-D

Lördag: Jag vaknade redan vid 9. Kunde ju inte med att väcka Fredrik, och jag ville samtidigt inte ligga där och stirra i taket. Så jag slängde på mej träningskläder, gick ut och kissade Texas och sen hällde jag i mej en superpump och drog till gymmet. Tränade armar och bröst en timma. Gick förbi hemköp och köpte med frukost. Bacon och ägg. När jag kom hem igen vid 11.30 så sov Fredrik fortfarande(!!) Jag fixade frulle, och då vaknade han minsann! När vi fått i oss frukost så drog vi iväg till först hem till honom för att hämta en skjorta som han fått i present och skulle bytas, åkte till torget och fixade det. Sen till ikea. Där vi oxå käkade lunch och köpte massa godis! :-D Efter ikea åkte vi och köpte golv och lister till klädkammaren. Adde la golvet när vi kom hem och jag fixade mys i lägenheten och sen käk. Vi kollade på film och la oss i tid denna lördagen! (inge fest alltså!).





Söndag: Vaknade vid 10. Vi skulle träna, men jag orkade fan inte. Hade träningsvärk i rygg och axlar ifrån i fredags och träningsvärk i armar och bröst ifrån i lördags. Så vi drog iväg och lämnade tillbaka paketen golv som blev över. Sen handlade vi påvägen hem. Fredrik satte listerna, så nu är klädkammaren nästan klar. (Vi kan inte göra nått mer nu, utan det är elektrikern som ska koppla i lamporna, sen ska bara inredningen köpas och monteras. Men det får komma efter att lamporna är på plats.) Fredrik fixade mat och sen spårade det ur helt! Godis heeela dagen! Och 2 filmer! Sen stekte vi våfflor på kvällen. Så jävla gott!

Men nu är det ny vecka och inga fler såna kaloribomb-helger igen! ;-)

Haft en superskön helg iaf. Och jag tror att båda behövde det. När jag vaknade i morse och han redan gått till jobbet så fick jag ångest. Jag ville inte somna igår, för då visste jag att han inte skulle vara kvar när jag vaknade. Det är ju det som är farligast när man är med varandra mycket. Då blir det så jävla tomt när man blir utan personen. Nu ses vi i morgonkväll, då jag har lovar att bjuda på blomkålsmos och egenrullade köttbullar!

.

Inga kommentarer: