fredag 26 mars 2010

Spenderar fredagskvällen ensam med Texas.

Fredagkväll e här. Jag e nu ensam. Texas och jag sitter i soffan och kollar på let's dance finalen. Jag äter honungsmelon, Texas äter grisöra. Hehe. Försöker städa lite i reklampauserna. Ska ta mej en dusch sen och hoppa i pjamasen. Slå på en film, sen lär jag somna. E trött i huvudet efter all värk. E fortfarande inte okej och det började ömma i halsen förut. Därför tar vi det lugnt ikväll.

Sitter och hoppas i smyg att Joakim ska komma förbi här sen innan han drar ifrån konserten och åker uppåt. Vill ha en god natt puss! Men man ska inte hoppas på saker. Då blir man besviken om det inte slår in. Och han har faktiskt redan kysst mej hej då massor av gånger idag. Dessutom sagt att han älskar mej ett tiotal gånger under dagen. <3

Nu ska jag återgå med det jag höll på med. Texas går loss på sitt grisöra och slänger runt med det i hela lägenheten. När han råkat slänga in det under sängen eller bakom soffan så kommer han till mej pipandes. För att han behöver hjälp med att plocka fram det igen. Det gör jag mer än gärna. ;)

.

Inga kommentarer: