tisdag 30 mars 2010

Ragga inte på gymmet! Tack.

Ligger nu i sängen efter en mysig kväll. När jag kom hem från jobbet idag så va det bara att hoppa i träningskläderna och ge sej av. Idag körde jag 60 minuters s-coreball. Svårt att komma in i, kändes som att passet hade för enkla rörelser Jag tyckte lixom inte att det va jobbigt. Tills sista kvarten. Då jävlar. Har jag inte träningsvärk i baksidan låren i morgon så kommer jag aldrig mer få träningsvärk! Shit va jobbigt de va! Efter att passet va slut så gick jag till gymmet för att köra lite styrka. Väntade på min soltid som skulle börja om 20 minuter. Jag körde lite bröst. Och sen skulle jag byta maskin. Då började en kille att ragga på mej. Skit skum. Skit läskig. Slibbig typ som typ viskade saker till mej när jag gick förbi. Hörde inte vad han sa. Men till slut frågade han va jag hette. Då gick jag därifrån och gick ner och väntade på min soltid där. För där uppe där han va tänkte jag inte va en sekund till. Fan! Ska dessa killar förstöra min tid på gymmet?? Va fan det är väl ingen jävla nattklubb heller? Klart man kan va trevlig. Men det va inte han. Bara äcklig! Jag e där för att träna. Inget annat! Jag bli obekväm bara någon tittar på mej på gymmet. Jag vill vara osynlig där. Låt mej träna ifred. Prata inte med mej. Jag har alltid med mej min iPod och lurar för att låsa ut världen runt om mej. Så jag går in i min värld. Tränar bäst då. Men idag hade jag inte med mej podden eftersom jag va på ett pass. Då passade den djävulen på. Suck. Jag blev lite rädd och ringde Joakim. Ifall denne killen skulle förfölja mej när jag gick hem. Joakim bad mej gå tillbax till gymmet om han gick efter mej och sen ringa Joakim. Men jag fick vara ifred på hemvägen. Joakim ringde mej för att kolla att allt stod rätt till. När jag kom hem till gården så stod Joakim och Texas och väntade på mej. <3

Vi käkade ärtsoppa till middag. Jag har aldrig ätit det. Redan i lekis så va man en tönt om man gillade de. Så jag e född ogillande av ärtsoppa tydligen. Men nu har jag testat de. Mest för att ingen av oss hade någon fantasi för vad vi skulle äta. Och dels att ingen orkade laga mat. Vi har massa mat i frysen men ingen Micro. Så man måste planera långt innan vad man ska äta. Hittade en burk med ärtsoppa. Så jag tillagade den. Och åt knäckebröd till. Eftersom jag inte äter mjukt bröd just nu. Slutsumering. Ärtsoppa e gott! Och jag e fan då ingen tönt för att jag tycker det! ;)

Vi kollade på film. Efter filmen va vi ju tvugna att laga mat ändå. Joakim måste ha mat med till jobbet. Och jag lunch i morgon eftersom jag har massor att göra så jag hinner inte laga mat då. Det blev kyckling gryta med kurry och ris. (hade tinat kycklingfilé under filmen). Gott! Tror jag.

Men nu ska jag sova. Joakim sover redan. Han ska upp till jobbet. Jag ska upp 2 timmar senare än honom. Vid 9 alltså. Ut på hundpromenad på 45 minuter. Och jag vet exakt vart jag ska gå!

Ps. I morgon e sanningen här. Jag ska väga mej. Mitt expriment e över. Nu ska vi se vad som hänt på 2 veckor. (och jag har verkligen inte slavat. Lite onyttigt här och där. Men så e ju sanningen. Man blir inte lycklig av att käka isbergsallad hela livet ut). Ds.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for intressant information