torsdag 1 april 2010

Torsdag 1 April.

Då va det dax att jobba igen. Tråkigt nu när man ställt om klockan så e det mörkt ute när man e påväg till jobbet. Men det e ändå skönt att det är ljust längre på kvällen. Blir snart ljust på morgonen igen. Jobbar 7-22 idag och jobbar i morgon med. Ledig lördag och sen extrajobb på söndag. Vet inte vad vi ska göra på lördag. Jag hade velat hitta på nått. Men det verkar bli fest på fredag så jag antar att det blir en lugnt lördag. Kanske en dag i sängen med massa film? Inte fel det heller. Men sen jag körde igång med träningen ordentligt så har jag svårt att varva ner. Jag blir så rastlös. Och speciellt om det är fint väder. Så hoppas jag e trött och att det regnar ut isf så jag bara vill ligga i sängen. Eller så får det vara jättefint väder och att vi e superpigga. Så vi kan göra nått. Kanske åka skidor? Nu är det min tur, dax att lära sej på riktigt.

Texas e så söt i sin sele. Han ligger här i sätet brevid på sin filt och ser nöjd ut. Han vet vad som väntar. Därför e han lugn. Han älskar att vara på jobbet. Får massa mat och uppmärksamhet där. Men maten e det slut på. Sen jag började ge honom av min mat lite då och då så har han slutat äta sin egna. Så nu får han bara äta sin mat. Den e ju trots allt viktigast för honom. Om han ska lägga på sej muskler. Och bli "stor och stark". ;)

Idag har jag ingen aning om vad som händer på jobbet. Men en promenad på en timme ska jag nog kunna charma mej att få. ;) om det nu är fint väder ute vill säga. Regnar inte nu iaf. Och solen skulle skina idag om vi ska tro på yr.no.

.

Inga kommentarer: