tisdag 13 juli 2010

Tisdag 13 Juli.

God morgon! 

Idag åkte gummistövlarna på! När klockan ringde i morse så öste regnet ner. Det blixtrade och mullrade. Jag ville bara dra täcket över huvudet och sova vidare. Jag sov tills Joakim gick (han försökte få mej att gå upp samtidigt genom att kittla mej, men funkade inte.) Då va det min tur att gå upp. Trött, yr och illamående. Skönt att man lämnade kvar Texas på jobbet i natt.


Nu sitter jag iaf på backaplan och väntar på buss 24. Den vanliga bussen som jag alltid åker med. Börjar 9. Hade jag nu haft körkort så hade jag kunnat ligga i sängen än. Men snart så. Lagomt till sensommaren/ hösten så hoppas jag att jag fixat de. Helst senast augusti. Ursch, blir så nervös när jag tänker på det! I vinter tänker jag iaf inte åka någon jäkla buss ut dit! Fy vad man frös förra vintern! Då blir det bil istället! :) 


Idag jobbar jag till 22. Sen e jag ledig i 5 dagar. Har en massa inbokat, men samtidigt så avgörs det av vädret om det blir av eller inte. Skara sommarland på lördag ställs in om de e skitväder. Då har jag hela lördagen fri. Ska träffa Anna i morgon. Vi pratade om att åka och bada eller kanske till och med åka paddan. För i morgon skulle det faktiskt bli fint väder. Lär va friskt i luften efter detta oväder som kom inatt.


Ohh.. Låt denna dagen gå fort så att jag kan få bädda ner mej igen! I morgon kan jag sova lite längre! Tvätt tid mellan 8-11, men då behöver jag inte köra igång förän 9.30, inte så mycket tvätt. :)


Magen kurrar! Orkade inte äta frulle hemma idag, (hann inte rättare sagt) men jag har med mej frulle till jobbet.

 Nu: vila ögonen!

.

Inga kommentarer: