torsdag 15 juli 2010

Pysseldag,

Äntligen sitter jag ner. Jag har fixat och trixat här hemma med sånt jag inte haft tid med förut. Jag har rensat i alla papper. Massor som skulle slängas. Så nu är det ordning på alla papper. Har dessutom gått igenom medicinskåpet. Mediciner går ju oxå ut i datum. Jag har lagat mat och gått igenom Texas saker. Han har ett skåp i köket. Massvis med påsar med godis. Jag kanske köper godis lite ofta till honom. ;) Jag tog tag i balkongen och gjorde det jag kunde med den ytan. Rensade bort massa saker som inte ska stå där ute. Satte dit lite blommor och ljus.



Jag vill ha ett trägolv där ute. Och det ska jag oxå köpa när min lön rullar in. Vill dessutom måla insidan av balkongstaketet vitt. Men jag vet inte om man får de. Så jag måste ringa ordförande i föreningen. Mina blommor på pelagonierna har trillar av. Jag har tydligen övervattnat dem. Så nu får de stå och torka. Börjar komma upp nya knoppar nu. Goodie!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Solen har kommit fram nu. Kanske skulle ta och gå ut en sväng? Dra mej Joakim till gymmet. Han ligger och sover i soffan nu. Just käkat mat, sen somnade han. Hahahaa.. Ja han får väl njuta av semestern lite till. Sen är det upp och hoppa!


.

Inga kommentarer: