lördag 24 juli 2010

Min/vår dag.

Så nu kommer ett inlägg. Har haft en skön dag med babe. Vi har ätit våfflor till frukost, varit till media Markt och köpt skal till Joakims nya iphone, ( han tappade sin förra på jobbet) varit på allum och en sväng till rusta. Köpte ett regntäcke till Texas där. Äntligen hittade jag ett vid ett bra pris. 99 kr och de passade perfekt! Så nu kan de börja regna. :)
När vi kom hem så satte Joakim sej och spelade tv-spel. Jag råkade somna på sängen en stund. Sen blev plötsligt klockan 18. Magen kurrade samtidigt som jag tyckte att vi skulle städa innan maten. Så vi städade. Dammsög, dammtorkade och skurade alla golv. Nu är det fint. Vi åt sen räkor. Mmm! Och vi kollade på film. Nu har vi varit ute med soporna (räkskal luktar inte gott dagen efter!) och tog ut Texas på en promenad. Joakim körde precis igång tv-spelet igen och jag borde lägga mej. Klockan ringer 05.30. Jag måste upp tidigt till jobbet för vi ska iväg på en sak. Men jobbar typ bara till 15. Sen e ledig eftermidag/kväll. På
Måndag jobbar jag igen, 7-22 och Joakim börjar jobba igen efter sin veckas semester.


Så nu får jag väl borsta mina tänder och packa jobbväskan för att sen lägga mej!


Så natti då. Tidigt en lördagkväll. ;)


Ps. Ursch varför ställer jag upp på att jobba extra för? För att få mer pengar? Ännu mer att shoppa för? Tjänar typ 3 körlektioner i morgon, bra jämförelse! Ds.


.

Inga kommentarer: