måndag 29 augusti 2011

Guuuud va duktig jag har varit idag!

Hej hopp!

Jag fick hoppa över både hälsa på Erika och köpa lampor med Fredrik idag. Jag visste inte hur jag skulle hinna med allt när jag såg va skitigt mitt hem va! Så jag fick avboka Frölunda och städa mitt hem istället. Så nu har hela hemmet blivit fint och rent! :) Luktar gott oxå!

Gymmet gick grymt! Jag började med att spinga/gå i 20 minuter på bandet, sen körde jag ben/rumpa och mage i de resterande 40 minuterna. Avslutade med 15 minuter i solariet. Jag trodde de skulle va jätte kämpigt att komma tillbaka till gymmet efter 4 veckor därifrån. Men det gick hur bra som helst! Nu kommer jag inte till gymmet igen förrän på fredag, då har jag bokat in mej på ett body pump pass 07.45! :) Kommer väl dö så tidigt på morgonen! Men jag avslutar med bastun och sen solariet. Jag ska ju självklart träna mer innan fredag, men jag jobbar ju så då får det bli PW:s i morgon och onsdag innan jobbet, slutar ju 18 på torsdag, så då ska jag ge mej ut och springa en tur när jag kommer hem.

Adde e påväg hit nu. Vi ska bara till hemköp och handla en snabbis, sen blir det middag (läs havregrynsgröt!) och en film. Och i säng tidigt idag. Vi måste! Jag ska orka med 1 timmas promenad innan jobbet.

Lär inte blogga mer i dag. Så vi säger god natt nu. Och hörs i morgon igen!

Ciao!

.

Inga kommentarer: