måndag 3 december 2012

Illamående och noll aptit.

Hej!

Då har en ny vecka börjat!

Den började vid 8 i morse när klockan ringde. Degade som vanlig med frukost i sängen en stund. Vid 11 hade jag tvätt tid så jag klev upp innan och promenerade med Texas. Upptäckte att det snöade! Mysigt!

Jag körde igång tvätten och sen tog jag en sväng förbi bibblan. Jag har ingen fungerande skrivare nu, så jag går dit och skriver ut papper när det behövs. Tog även en sväng förbi Hemköp och handlade.

Jag tog mej oxå an allt smink som jag fick av svärmor! Så nu har jag plockat ut det jag ska behålla! :-)

Drog till gymmet lite tidigare idag. Körde axlar innan F kom. Sen körde vi ben. Fy fan va illa vi mådde under träningen! Och på mej sitter det i än. Vi båda tog för mycket craze. Så vi får nog ta lite mindre nästa pass. Som e för mej på torsdag eftersom jag jobba i 2 dagar nu. Men stark blir man av craze! Ja eller taggad! Man e så jävla sugen på att klara den där sista och gärna med en extra vikt på! Vilket e skit bra för mej som annars lägger av om det blir för jobbigt! :-D Körde min absApp oxå. 14 dagar i rad har jag nu kört den. Och det ska köras i 26 dagar till! Ja eller varje dag fram till vi åker.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska bli hungrig. Men det verkar jag inte bli. Tog craze innan spinningpasset igår, åt frukost innan passet, passet va vid 12.25, och jag va inte hungrig på hela dagen/kvällen. Jag åt för att jag inte skulle vakna upp illamående i morse. För det gör jag om jag inte ätit på hela dagen innan. Jag får tvinga i mej något. Det som är bra är att jag inte är sugen på nått heller så jag kan äta nått som e bra för kroppen och inte som hjärnan annars skulle varit sugen på.

Ska ut och kissa vovve nu, sen blir det nog sängen och en film. Klockan ringer vid 06.00! Dax att göra sin plikt på jobbet igen!

Tyvärr inga bilder att bjuda på idag.

Natti natti!
.

Inga kommentarer: