fredag 7 december 2012

In Sthlm!

Hej hej!

Sitter på centralen i Sthlm och väntar på att mammas tåg ska komma in. Hennes tåg skulle egentligen komma in samtidigt som mitt, vid 9. Men igår kväll fick hon ett sms att hennes tåg va inställt. Så hon blev ombokad till ett senare tåg, tur att de inte blev senare!

Vaknade 03.37 i morse! Hade ställt klockan på 04.15, men jag kunde inte somna om. Så det va lika bra att gå upp. Tänkte jag kunde sova på tåget. Smart som jag e så häller jag i mej en kopp kaffe i väntan på tåget och självklart kunde jag inte somna! Så det blev ett gäng The big Bang theory - avsnitt. :-)

Nu ska vi springa på stan antar jag. Sen hitta hotellet vi ska bo på. Det ligger i Vasastan. I morgon vill jag gå på julmarknad och sen på kvällen har jag en överraskning till mamma. Klockan 12 på söndag går mitt tåg hem till Göteborg igen. Om nu vädret inte ställer till de. Det va visserligen - 17 hemma i Göteborg. Här visar mätaren endast - 5! Härligt!

Nej nu ska jag leta upp en toalett och sen ska jag leta upp spår 17b och vänta in mamma för att minska risken att hon går bort sej! Det har nämligen jag redan gjort idag! Haha!

Kanske bloggar under helgen. Annars kommer ett samlat inlägg på söndag! Har ju 3 timmr på tåget hem att slå ihjäl!

Puss på er!





Inga kommentarer: