torsdag 13 december 2012

Jobb, träning och Thailand.

Hej!

Sitter på jobbet och har precis fått i mej frukosten. Lite sent. Men jag har svårt att äta direkt jag vaknar och jag sov här i natt. Så då får frukosten vänta lite. (Går upp 8 istället för 6.)

Jobbar till 22 idag. Men vi ska iväg på julbord vid 18.30. Gratis mat! :-D Så de släpper av mej hemma när julbordet är över. Sen tar jag helg!

I helgen blir de lugnt! Träna och mysa blir de! Jag tror de va någon födelsedagsfest i morgon. någon utav Fs vänner fyller år. så jag tror vi ska dit en sväng. nykter dock. men de kan ju va kul att träffa vännerna lite. En sväng till Lisebergs julmarknad funderade vi på oxå (eller snarare jag) på söndag. Måste ju dit en gång varje år iaf! Åka skridskor! Och på söndag kör vi cykel activio igen! Detta passet är Julinspirerat! Och förlängt med en kvart. Jag har bokat upp med på 2 andra pass i helgen oxå. Men jag får se om jag kommer dit. När jag väl ska träna så brukar de bli att jag vill styrketräna ändå. Träningsvärk i ryggen efter träningen i måndags och träningsvärk i benen efter träningen i tisdags! Oxå axlarna! Men man märker att man börjar bli van nu. Man har inte alls så ont som man hade i början när man körde igång ordentligt med styrkan. Nu e man bara lite öm och stel. Förut kunde man ju inte ens ta sej ut sängen för att man hade så ont! Vaknade på nätterna när man skulle vända sej om och så. Haha! Det kommer bli segt att komma tillbaka till gymmet efter en månad i Thailand! Ursch! Får leta upp ett gym på plats så man kan träna något pass iaf. Sista veckan kommer vi bo på koh Samui. 10 minuter ifrån vår bungalow ligger ett thaigym! Kanske får köra hårt där sista veckan! ;-) så man e i lite form när man kommer hem!

Bara 4 veckor kvar nu tills vi är på plats i Thailand! Nice!
.





Inga kommentarer: