söndag 30 december 2012

Soft Söndag!

Tja!

Läget? Här är allt skit bra! Haft en skön helg! i går va vi på stan i flera timmar. F skulle ha en skjorta inför nyår och sen skulle vi växla pengar. Växlandet gick inget vidare. Alla baht va slut! Så vi fick beställa pengar. Så jag ska in till stan och köpa dem på fredag nästa vecka. Jag shoppade faktiskt lite. Några trälådor till hallen, lite smink och hudvårdsprodukter. Vi lunchade på Kafé Kosmos oxå! Jo och så fick jag med mej en stor påse med mat till Texas, lite godis till honom och en födelsedagspresent som han ska få när vi är borta. :) Vi åkte förbi mataffären och handlade. Hem och fixade käk. Film och mys i soffan! 

Idag har vi varit på gymmet. Rygg. Gick så sjukt segt! Men vi körde på ändå. Efter gymmet tog vi en sväng förbi ikea! Jag köpte plastlådor som jag ska packa ner julpyntet och kläder som inte används i. Fick med mej ett 6 pack med champagneglas! Även om jag ska vara nykter i morgon så kan man ju iaf ta ett glas eller 2! När vi va hemma igenom så va det storstädning som gällde! Så nu är hemmet rent och fint! Jag är ensam hemma. Fredrik tog med sej Texas och drog till Frölunda. Texas ska vara där i morgon när vi ska ut. Även om jag inte kommer vara borta alltför länge så vill jag inte lämna honom själv när det skjuts raketer utanför. Han är jätte skotträdd! F ska oxå köra sin pappa till flygplatsen så jag har väl en timma för mej själv här nu.

Det blir tidigt i säng. Vi har en del att fixa i morgon. Maten ska handlas och lagas, vi ska träna och till systemet och handla denna flaskan champagne oxå! Vi ska äta middag ensamma. Vi blev bjudna på fest som vi tänkte gå på först. Men vi hinner inte med den. Den riktiga festen kör igång redan 21. Och jag vill vara där tidigt eftersom jag ska hem strax efter 12 slaget. (Jobbar ju nyårsdagen.)

Vi måste kolla hur vi ska lägga upp resan innan vi hoppar i säng i kväll oxå. Vi har ändrat lite då vi upptäckte att min favorit dj har spelning i Thailand när vi är där! :D Och den MÅSTE jag ju bara på! F ville oxå se en dj på den festen. Så det får bli allt kolla runt lite hur vi ska ta oss runt. flyg/buss/bil? Jag ska förgoogla lite! ;)

Hej på er! 



Min finaste pojkvän väntar på mat! 


Lunchen på Kafé Kosmos.


LCHF på menyn på kafé Kosmos!


Älskar när man kan köpa såna här lådor och får med extra saker på köpet! :)


tacofylld zuccini med tillbehör serverade jag till middag igår!


äkta lakritspastiller från lakritsroten när man e sötsugen! 


Svärmor gav mej en resepeng! :) 


microbröd till frukost!


hittade min framtida säng på ikea, vill ha en vit! men det fanns den inte i! leta vidare..

Inga kommentarer: