måndag 31 december 2012

Svårt att somna..

Klockan har nu slagit över 2 på natten och jag har så svårt för att somna. Jag har legat med datorn i sängen och fixat med lite saker. Sen tänkte jag att det kanske stör pojkvännen så jag la ner den och försökte somna. Varm, obekvämt, hungrig? Så jag gav upp. Klev ur sängen och promenerade bort till kylskåpet. En skiva brieost åkte ner. Den tar minst skada på tänderna! ;-) Sen plockade jag lite i min klädkammare och tog fram mina långklänningar jag tänkte packa med mej till Thailand. Nu är det 9 dagar kvar tills vi flyger! 5 arbetsplats kvar på jobbet för både mej och pojkvännen! Måndagen innan vi drar (alltså om en vecka) ska jag iväg och vaxa mej. Och så ska jag få mina fransar färgade och böjda permanent! Ska bli spännande och se slutresultatet! För nu har mina (tack vare xlash) fransar blivit långa och fina!

Slingade mitt hår i förrgår oxå! F hjälpte mej. Jag tog ur det ganska fort så att det inte skulle bli för ljust. Så nu är det lite skiftningar i mitt hår! Kommer säkert blekas i Thailand så jag har packat ner en mouse toning i brunt så inte håret blir för dassigt i färgen.

Åh längtar så efter värmen! Ska bli så underbart! Jag längtar tills första dagen vi landar. Ett dygn ska vi spendera i Bangkok. Jag har redan varit i Bangkok men F har aldrig varit där. Så vi ska göra stan innan vi drar ner till stränderna och skaffar oss en bränna. Vi ska passa på att göra behandlingar innan vi drar till Phuket. Body scrub och fixa fossingarna! Och en helkroppsmassage! Mm! Man blir så bortskämd i Thailand med behandlingar. Det kostar ju oftast väldigt lite. Vi ska vara med F syster den 12-18. Hon jobbar i Phuket så hon har tagit semester och ska hänga med oss! Khao lak och öarna där, och så vill F se Phi Phi öarna. Där har jag oxå varit förut. Men jag hänger gärna med ut en gång till! Vi får se vad vi hinner med mer när vi är där. För den 18 ska vi dra till koh phangan. Halfmoon partyt med day.din!! (Dj) sen har vi inget mer bokat förrän den 28 jan - 4 feb. Då har vi bokat boende på Koh Samui. Så vi måste komma på vad vi ska hitta på mellan den 19-28. Vi funderar på om vi ska dra upp till koh Chang som vi hade funderingar på innan? Det går endast flyg mellan koh samui och koh Chang. Och det kostar typ 1600 kr tur och retur per person. Så det e lite dyrt. Eller så stannar vi vid koh phangan och kör 9 dagar där. Så kan vi köra fullmoompartyt oxå! Dessutom finns det en ö till som heter koh tao. Den ligger bredvid koh phangan tillsammans med koh samui. Man kan även åka in till land och hitta något ställe. Men det är inte jag så haj på. Jag har aldrig varit på dem sidan av Thailand innan. Jag har varit i/på: Bangkok, Phuket, Phi Phi, krabi, ao nang och koh lanta. Ja och massa små öar runt om de ställena. Så koh phangan/koh samui/koh tao blir nytt för mej. Och khao lak! Men det ligger vid Phuket.

oj nu har klockan dragit iväg! Bäst att jag försöker somna nu. Gymmet direkt till morgonen! Och vi gjorde ju sämsta passet idag för att vi va så trötta. Det får inte hänga i morgon oxå! Biceps / triceps i morgon!

Natti Natti!

Inga kommentarer: