söndag 2 december 2012

Oj va fort helgen har gått!

Hallå där!

Det är redan söndagkväll och jag har inte bloggat sen i torsdags! Så vad har jag gjort då?

Fredag: vaknade vid 7 och kunde inte somna om. Så jag låg i sängen i 2 timmar och myste framför tvn innan jag kom upp. Ut på PW med vovve och sen satte jag igång och bakade. Först lussekatter och sen pepparkakskladdkaka! När klockan blev 16 så va det dax för gymmet. F plockade upp mej och så drog vi till sportlife. Biceps / bröst och bandet i 30 minuter. Han sprang, jag gick i 10-12 % lutning på hastighet 6,8-7,0. Hem och duschade efter gymmet. Plockade ihop lite grejer och drog till Frölunda. Hem till svärmor som gjort i ordning massa gott käk! Myste i soffan. Vi sov över. Härlig fredags kväll.

Lördag: Vaknade vid 9. Julkalendern började så vi låg i sängen och kollade på avsnittet på min iPad. Sen va det dax för frukost och sen gymmet. Triceps! Och sen crosstrainer i 30 minuter! Svettigt! Jag va helt död resten av dagen! Efter gymmet drog vi tillbaka till svärmor. Duschade och åt lunch. Chillade lite i soffan. Sen va det dax för laserdome! Träffade upp vännerna och körde i en timma! Riktigt kul! Jag va enda utav tjejerna som fick pluspoäng! Haha! De sköt mer av sina egna än sina motståndare! ;-) Efter att vi krigat klart så drog vi och hämtade Texas och sen hem till oss. Myskväll även denna dagen! Soffan, pepparkakskladdkaka och film! Slocknade i sängen vid 23!

Söndag (idag):vaknade även denna dag vid 9. Men F sov vidare. Så jag klev upp själv och fixade lite. Fick en hel låda med smink av svärmor, och jag fick välja vad jag ville ha. Så jag satt och plockade lite med den. Sen vaknade F. Så jag fixade frukost och medans vi åt den så kollade vi på julkalendern avsnitt 2! Idag hade vi bokat in oss på activio - pass! Jag ville till Ikea och köpa adventsljus så vi tog en sväng förbi Ikea innan gymmet. Sen va det hardcore! Cyklade som aldrig förr! Och va kul det va att gå dit med någon man känner! Speciellt baby! <3 :-=":-" att="att" av="av" br="br" craze="craze" dagen="dagen" dat="dat" det="det" dkammaren="dkammaren" dning="dning" drog="drog" e="e" f="f" fan="fan" fina="fina" framf="framf" ga="ga" gg="gg" gjort="gjort" gl="gl" grejer="grejer" grisar="grisar" har="har" hela="hela" hem="hem" hj="hj" i="i" ig="ig" ischoklad="ischoklad" jag="jag" jt="jt" julmust="julmust" k="k" kan="kan" kl="kl" kte="kte" kv="kv" lite="lite" ll="ll" llaren="llaren" lp="lp" med="med" mej="mej" myste="myste" ng="ng" och="och" ordning="ordning" plockat="plockat" pyntat="pyntat" r="r" rt="rt" s="s" saffrankaka="saffrankaka" sitta="sitta" solsidan="solsidan" som="som" st="st" still="still" storst="storst" sv="sv" svettiga="svettiga" varit="varit" vi="vi">
Bästa helgen på länge! Vi har haft de så skönt! Ingen söndagsångest för varken mej eller F! Jag är dock ledig i morgon! :-) Jag har hela dagen uppbokad med måsten! Och håller tummarna på att 2 beställningar ska komma så jag får hämta ut dem.

Nej nu svider det i mina ögon. Dax att nanna! XOXO
.











Inga kommentarer: