fredag 28 december 2012

Jäkla craze!

Jag kan inte somna! Slängde i mej PWO för sent idag. Skulle ha tränat utan. Tur att man inte ska upp alltför tidigt i morgon. (Läs:8.00!)

Körde axlar idag! Babe orkade inte hänga med så jag körde själv. Fick sånt pump i armarna så att de blev hårda och stela som pinnar! De e inte kul! Men det släppte efter en stunds vila.

Jag passade på att hämta ut paket efter gymmet. Från apoteka! Så nu har grejerna för resan kommit. 60 st Resorb, myggmedel, bästa feta hudkrämen och en ny rakgyvel till mej! Resten finns i Thailand. Och solkrämerna köper vi på flygplatsen innan vi åker! Hittade ett skitbra märke där sist vi skulle dra till Thailand. Skyddsfaktor 30 och inte en siffra lägre e det som gäller! Solen e stark där och jag har ingen lust att bränna mej och sen tappa all färg på 2 dagar. Så när vi kommer ner till Bangkok så ska vi gå på bodyscrub så brännan fastnar och sitter kvar längre sen! :-)

I morgon ringer klockan 8. Vi ska tvätta. Vid 10 ska vi vara i Frölunda. F har ett kort möte då. Jag passar på att sola undertiden. Sen ska vi växla pengar, och sen passa på att köra ett pass på gymmet där. Hämta resväska och cyklop oxå! :-D dax att börja kolla vart man har alla grejer inför avfärdsdagen! Vi ska även boka inrikes flyg och boende på koh phangan i morgon. Vi kommer att vara där under fullmoon - partyt. Så det gäller att ha sin sovplats fixad. Kollade idag och de flesta hotellen började bli fullbokade.

Nej nu får jag försöka sova lite. Natti natti!
.





Inga kommentarer: