onsdag 29 december 2010

Fick väl klicka hem lite.

Jag kunde inte hålla mej. Så jag beställde hem lite grejer från hm. Det slutade på 4800 kr, men tog bort lite saker så jag bantade ner det till 2100 kr. :) Kommer nästa vecka. Sommarkläder redan, men lite av de kan man ha nu med tjocka strumpbyxor och tröjorna jag köpte kan man ha nu.


Jag ska nu gå ner och hämta min sista tvätt. Så jag kan bädda klart sängen. Jag ska sen träna lite här hemma. måste komma igång. Jag blir bara yr genom att resa mej upp. Jag tog ett bad förut för jag tänkte att jag skulle bli lite piggare, men det hjälpte inte alls. Snarare tvärt om.

Jeje nu ska jag slänga på mej kläder och hämta tvätten. Sen ta en promenad med vovven. Ska posta brev. Måste förbi hemköp oxå, men jag vet inte om jag orkar gå dit. Det är bara på andra sidan gatan. Men min puls ökar till max och jag känner mej svimfärdig om jag rör på mej för mycket.

Jag önskar Joakim kom hem idag, men han kommer inte förrän i morgonkväll. Och ja, jag ska nog jobba extra i morgon 15-22 i morgon. Jag får veta det i morgon. Så jag får gå upp 9 till morgonen så jag e i stan 10 för att fixa allt jag ska ha inför nyår. Systemet, en väska, skor, strumpbyxor och lösögonfransar.

Tvättstugan va det.



.

Inga kommentarer: