lördag 11 december 2010

Lördag 11 December - 2010.

God morgon!

Vaknade i natt vid 03.30 av att Joakim kom hem ifrån firmafesten. Sen somnade jag om, tills hans klocka ringde 06.00. Han skulle med tåget vid 08.00, han skulle gå upp. Han snoozade. Jag vaknade igen vid 07.00 och kollade på klockan. Då låg han och sov, fortfarande! Så jag skrek på honom att tåget går om en timma och han hade inte packat. (Det tar 12 minuter med buss in till centralen härifrån men nu när det är så mycket snö så kommer bussarna lite när de vill verkar det som.) Jag somnade om när han gått. Sen vaknar jag 08.00 av att han ringer. Vill ha bokningsnumret då inte biljetten kommit som sms. Så jag fick smsa numret till honom och somnade, igen. Vaknade då 10.30 och klev upp. Har sån huvudvärk när jag vaknar nu för tiden. Kanske beror på att jag börjat sova på rygg av någon konstig anledning. Jag har aldrig sovit på rygg förut för jag får ont i ryggen då. Men nu har jag vaknat flera gånger av att jag ligger på rygg med armarna över huvudet så de har somnat. Jag har dock inte ont i ryggen. Kanske för att jag har armarna över huvudet? Konstigt iaf.

Nu sitter jag i köket (för en gång skull, sitter alltid vid soffan) och äter frukost. Man sitter skönt här har jag kommit på. Men ett minus är ju att man inte ser tvn.


Jag ska snart slänga på mej träningskläderna. Ska till gymmet och träna och blir nog en 20 minutare i solariet oxå. Så jag får behålla brännan lite längre. Men innan gymmet ska jag till apoteket på torget och hämta ut nya p-ringar. De är slut. Skulle ha stoppat in en igår. Men det får blir i dag istället.


I eftermiddag ska jag göra sista rycket med klädkammaren. Sen dammsuga och skura hela hemmet. Massa salt på golvet efter all snö vi dragit in under skorna.


Hörs sen!

Ägg och bacon, gurka, vitaminer och Te. Efter frukost tar jag en skopa med superpump. För att få maxeffekt på träningen.


.

Inga kommentarer: