måndag 13 december 2010

Måndag 13 December - 2010. / @ work 7-22.

God morgon! Ehh, näääh! Jag e trött! Sovit en timme i natt.


Joakim kom hem vid 23 igår kväll. Jag hade redan hoppat i säng och han joinade mej. Vid 00 tiden när vi e påväg att somna så ringer Joakims telefon. Det är hans mamma. De har fått stopp på bilen och är ca 10-12 mil ifrån Göteborg. Vi får åka dit och hämta dem. På med kläder och in i bilen. Fylld med lite ångest för att jag inte skulle få så mycket sömn i natt. 1 1/2 timme senare så är vi på plats. Och 2 timmar efter det så är vi hemma. Prick 03.30. Jag har inte sovit en blund och ska upp 05.00. Jag smsade mina kollegor för att kolla om någon av dem kunde jobba första 8 timmarna. Men inget svar.


Så nu sitter jag på jobbet med rödsprängda ögon och svullen hals. Dricker en kopp te och äter mina mackor. Kanske kan jag åka hem tidigare idag. Vi får se. Texas fick stanna hemma i dag Joakim skulle inte jobba full dag.


Åhh hjälp. Gissa om jag svor när klockan ringde. Kändes som jag sovit i 5 minuter. Lycko Joakim som kan flexa sina tider lite. Önskar jag oxå kunde göra det. Men det e lite svårt i mitt arbete.

.

Inga kommentarer: