måndag 20 december 2010

Tomteverkstad.






Nu har jag slagit in alla klappar. På torsdag ska de packas ner och fraktas med vår bil till Värmland. Egentligen är vi inte klara. Det är jag som är klar. Joakim har inte köpt sina julklappar än. Så han fick fixa det innan vi drar. Jag är klar iaf med min familj. Det är skönt.


Jag har köpt till:


Joakim 1 julklapp
Angelica (minsta syster) 1 julklapp
Sofia och Kidde 3 julkappar
Julia 2 julkappar
Mamma 1 julklapp
Styvfar 1 julklapp
Kusinen My 1 julklapp

Jag köper bara julklappar till den jag ska fira med. Jag är inte miljonär och har råd att köpa till alla kusiner, mostrar, fastrar mm. Jag ska nog åka förbi min farmor med en blomma och nått litet till Pappa. Han ville inte ha nått för han köper inget till oss. Eftersom det börjar komma ny generation i vår familj (som min systerdotter) så får de julklapparna istället.

Tänk om man kunde få 10 miljoner i julklapp som denna killen på reklamen. =D Det vore nått de. Då skulle jag fixa min lägenhet klart och sälja den. Köpa ett hus lite utanför göteborg. Sen köpa en liten sommarstuga i värmland. Och sen en ny bil. Sen va pengarna slut! Haha.. Nja jag skulle nog oxå sätta resten av pengarna på nått som fick dem att växa. Och självklart ta med min babe på en resa! :)


Ja drömma kan man. Nu har jag vaknat till verkligheten och kom på att jag måste hitta kläder för i kväll.


.

Inga kommentarer: