måndag 11 april 2011

Dagens planering.

Åter hemma. Jag äter frukost, eller dricker rättare sagt. Proteindrink på proteinpulver, lättmjölk och jordgubbar. Mer får jag inte i mej nu. Skulle egentligen fått i mej ett ägg eller 2. Men jag hoppar det. Jag drack en superpump innan jag drog ut, så nu har jag inget tålamod till att koka ägg. Vill iväg till gymmet fort! :D 

Jag drar så jag är där 10.30. Tränar i 1 1/2 timma. Överkropp + mage + crosstrainer (20-30 min). Klart 12.00. Hem, duscha, på med kläder och dra in till stan. Först ska jag hoppa av vid körskolan. (den ligger påvägen till stan). Jag ska hämta pengar för en körlektion som jag aldrig körde. Jag hoppas jag träffar min gamla körlärare så jag kan visa min fina lapp! :D hehe.

På stan ska jag till gymgrossisten och köpa superpump, förbi banken och ta bort 2 konton. Kolla ifall jag kan bestämma mej vilken färg jag vill ha på Converse och förhoppningsvis få med mej ett par hem. Köpa ett par solglasögon (råkade bryta av mina igår). Förbi centralen och ta kort till mitt körkort, så det gäller att fixa sej bra idag. Kortet ska ju ändå hålla i 10 år. Jag måste oxå köpa med lite påskpynt. Jag fick med mej björkris hem igår. Så lite fjädrar ska ju i. Och kanske några ägg? Jag har aldrig påskpyntat förut. Men nu är det dax. :) 

Nej nu får jag försöka fixa i mej proteindrinken. Och sen dra. Jag är peppad! 


.

Inga kommentarer: