tisdag 26 april 2011

Tisdag 26e April - 2011.

God morgon!

Jag sitter i mitt kök och äter frulle. Jag har sovit som en prinsessa i natt! Vaknade dock helt genomsvettig! Tror det är medicinen som påverkar mej så. 

Jag ska bara få i mej frullen här, och sen dra till gymmet. Måste köra igenom kroppen idag. Jag är så ivrig nu! Har ju inte tränat på typ en vecka. Varit mycket fester och så har jag varit bakis dagen efter. Men nu är det dax igen. 

Jag har inte bestämt mej om jag ska dra till sunne i morgon. Känner bara vad ska jag göra här hemma? När jag ändå är ifrån jobbet. Jag kan ju lixom lika gärna sitta där i solen och ha det gött. :) Vi får se. Det går ett tåg 11.07 till morgonen. Känner att jag behöver komma ifrån göteborg en sväng oxå. Varit rätt mycket nu. 

I går träffade Jag Joakims mamma. Och styvpappa. De kom förbi och hämtade Joakims brev. Jag har ju adressändrat nu, så han får inte någon mer post hit. Ska jag vara ärlig så saknar jag honom. Vi hade ett bråk i telefonen i fredags natt. Han har fått veta att jag varit med någon efter honom. Jag tycker det är onödigt för honom att veta om sånt, så jag har inte sagt något till honom. Varför såra en människa i onödan? Han har lagt ett och ett ihop, och jag blev så arg när han slängde ur sej elaka saker så jag erkände allt till slut. Och sa elaka saker jag med. Nu är det verkligen inte så att jag ångrar det jag gjort. För jag gjorde det för att jag ville. Men jag inser att jag kanske borde ha väntat lite. För min skull, skulle ha läkt mej innan först. Joakim och Jag har ju inte sets sen det tog slut. Om vi gör det igen, det återstår att se. Han ska ju hämta sina saker här nästa vecka. Men han har bett mej att vara borta då. Ändå tror jag att vi skulle behöva snacka igenom allt. Men va hjälper det egentligen? Det förändrar ju ändå inget. Jag hatar att göra människor ledsna. Men jag tror inte att jag kan ändra på detta. 

Jaja skit samma. Nu får jag lägga mina tankar på hyllan och gå till gymmet. Sen ut i solen! :)


.

Inga kommentarer: