måndag 25 april 2011

morfin, hosta och slottskogen.

Sitter i soffan och kollar på BB. Jag har druckit hostmedicin och tagit mina cortisontabletter. Så nu är jag lite vimsig i huvudet. ;) Och supervarm i kroppen. Det är lite jobbigt. Jag håller på att måla mina naglar nu. Jag köpte överlack och baslack för att se om nagellacket håller lite bättre.

Dagen då? Började med en promenad med vovven sen va jag i stan och hämtat mina mediciner. Drog hem och åt lunch och somnade på soffan. ;) Vid 16 drog jag till slottskogen och mötte upp en vän och hans 2 vänner. Vi låg när i någon timme och solade. Jobbigt att man måste vara tyst bara. Men jag viskar och fuskar lite. ;) Känner mej lite bättre, men när jag la mej ner i solen så började bröstet krampa igen. Så jag fick sätta mej upp emellanåt.

I morgon ska jag försöka dra till gymmet. Jag måste få träna. Jag tror att jag får träna, glömde fråga det. Sen ska jag möta upp samma vän som jag va med idag och några vänner till honom i slottskogen. Skönt att ligga där och sola. Grilla och ha det gött. Lättare att ligga där tyst än här hemma, inne.

Jag jobbar ju inte nu, för jag ser inte hur jag skulle kunna jobba. Jag kan ju inte ens svara i telefonen när det ringer där. Så jag håller mej hemma dessa 5 dagar som jag måste va tyst. Jag är ju inte "sjuk" så jag smittar lixom. Och jag är ju inte hängig. Men jag blir väldigt hängig av medicinen. Så jag kommer sova skönt i natt. Sen vill jag inte ens tänka på vad som skulle kunna hända om stämbanden blir ännu värre. Kan de gå av?

Nej nu ska jag packa träningsväskan, och sen fixa mej för kvällen. Blir film i sängen. :)

Natti!

ps. i morgon åker nog kameran med! ds.


.

Inga kommentarer: