torsdag 21 april 2011

Go kväll.

Sitter hemma i soffan och kollar på tv. Käkade mat och somnade. Men nu är jag vaken igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll. Jag höll på att städa lite förut, så jag fortsätter nog med det nu. Måste dammsuga och få ordning på vissa grejer.

Va på stan förut och träffade Anna. Tänkte att jag skulle hitta mej ett par solglasögon. Men inga va bra. Så jag får leta vidare. Har sån träningsvärk i bröstet och i övre ryggen idag! Skönt att dessa 40 minuter på gymmet igår gjorde någon nytta. :) Ska dit i morgon igen. Då blir det ben, rumpa, rygg och mage. Men då ska jag se till att jag käkat bra innan. Så att det inte blir som igår.

Jag har ingen röst kvar! Jag är jätte hes! Så jag borde vila min röst i kväll. Men vi får se vad som sker i kväll. Jag känner inte alls för att sitta hemma. Även om jag borde det. En vän frågade om jag va sugen och hänga på om de skulle göra något i kväll. Så vi får se om de hör av sej. Och om jag har ork att dra utanför mitt hem. Är rätt sliten efter kvällen igår.

Vi hörs senare, eller i morgon så får vi se vad jag hittade på en kväll som denna. :)

.

Inga kommentarer: