onsdag 20 februari 2013

Ahhh!

Hej hej!

Sitter mätt och belåten i soffan! Sista måltiden för idag. Jag smällde i mej en proteinpudding precis innan klockan slog 19. Blåbär! Jag och Emil va ute och promenerade idag så gick vi förbi mmsports. Så jag köpte med en påse caseinprotein.

Jag va ju till frisören i förmiddags! Ursch och fy! Kändes inte bra alls! Och hon kunde ju fan inte klippa! Hon klippte så fel så jag fick klippa rätt de när jag kom hem. Nu har jag lugg! Klipp klipp! Går inte att ångra! Hehe. Men det blev bra! F tyckte jag såg ut som en sexig skolfröken. Haha! ;-)

När jag va klar hos frisören drog jag hem till Emil. Vi tog en lång promenad, genom slottskogen, till linne, Haga, järntorget och sen hem tillbaka. Vi käkade frukost ihop. Emil kör oxå periodisk fasta! Sen åkte jag in till stan. Förbi mango och kollade om de hade skjortan inne som jag köpte på mango i Bangkok. Jag ångrade att jag inte köpte fler färger. Och de hade dem! Så en i korall fick följa med hem. Har en armégrön innan. Sen åkte jag hem. Käkade lunch, och direkt till gymmet. 20 min cross, biceps och sen mage.

Väldigt nöjd över dagens insats! Vi håller på att tvätta nu. Ska hoppa in i duschen och bädda ner mej tidigt i säng! I morgon väntar jobb till 22. Sen tar jag helg. Är faktiskt ledig ända fram tills på tisdag. Får se om jag pallar med en periodisk fasta på söndag igen. Isf måste jag köra en vila på gymmet på söndag. Emil tipsade om att ta bcaa även under fastan. För musklerna. Så jag ska nog ta det ibland. Så jag inte tappar för muskelmassa. Den vill man ju ha kvar så man fortsätter med hög förbränning.

Nu blir det duschen! Både för mej och Texas! Han luktar ostbågar på magen!
.

Inga kommentarer: