söndag 3 februari 2013

I morgon drar vi till Bangkok igen

Hej hej!

Ja jag e lite dålig på att blogga. Men jag har ju semester! Och semestern här e ganska lugn och väldigt enformig! Vi går upp mellan 8-9, äter frukost (buffé!!) tar en taxi till stranden och ligger där fram till runt 15. Sen brukar det bli ganska mulet. Tar en sväng på stan. Sen en taxi till hotellet. Degar lite, duschar och fixar oss. Tar en taxi till stan och käkat middag. Vi försöker äta på olika ställen hela tiden.


I förrgår (fredag) festade vi lite. Vi hade set att ett ställe vid namn swing bar på Lamai beach hade fireshow på fredagar och måndagar. Så vi gick ut och käkade en jätte god pizza och sen gick vi ner till swing bar. Sköna sängar med kuddar på stranden drack vi några öl/breezer. Jag började jäspa runt 21, som jag brukar. E helt slut här på kvällarna! De tar på en att ligga i solen! Haha! Sen att gå upp 8 oxå. Men hade man gått upp senare så hade man fått mycket mindre soltimmar. Jag bar iaf F att köpa med en redbull från baren när han skulle handla. Gissa vad an kommer tillbaka med förutom en redbull?! En bucket!! Åh nej! Men det tog inte låg tid innan den va slut, och jag va igång! Bättra breezer senare så spelade vi lite biljard. Kollade på den fina fireshow:en. Och vid midnatt åkte vi hemåt. Förbi donken först för lite nattamat! Vi kollade på lite film sen Slocknade jag iaf. F låg vaken hela natten. Jag vaknade vid 05.15 av att han sa: - hörde du?! Med skräckslagen röst. Jag frågade om han va en bebis och världens största tönt som är rädd för en ödla son "skäller" lite. Han låg på högspänn hela natten. När jag råkade lägga min hand på hans mage så slängde han i väg min hand med ett ryck. Livrädd och trodde det va en ödla som hoppat på honom. Haha! Han sov inte många minuter den natten. Att man kan va så rädd för en söt lite ödla. Va skulle den kunna göra Lixom?

Så igår va en lugn dag. Vi vaknade vid 10 och gick till frukosten. Tog en taxi till Lamai beach och låg här och stekte. Ifrån kunde man ligga lite längre. Jag badade oxå! I de höga vågorna! F tycker tydligen att det är skit kul att se mej fumla runt i vågorna för igår när vi va i och skulle doppa oss så kom det en jätte våg. Jag sprang för livet för att komma in till land, för jag stod precis där vågen skulle slå runt. F ställer sej i vägen så jag kommer inte förbi honom. Så hela vågen slår omkull mej och jag skrapades efter botten, jag kommer inte upp. F står och skrattar och hjälper mej inte. Jag skriker och det kommer såklart en våg till! Som sköljer ler mej. Tillslut kom jag upp, han trodde han kunde hålla till mej i en våg till. Men jag skrek för kung och fosterland så hela stranden trodde väl att jag skulle dö! Upp kom jag. Sen höll jag mej till duschen resten av dagen. Idiot! Nu tror han att han ska få i mej i havet igen. Och om han hör de, så vet jag vet som kommet lägga ett helt gäng ödlor på honom i natt när han sover! Mohahahaa!

I morgon åker vi tillbaka till Bangkok. Vi tog ett kvällsplan så vi kan va kvar på stranden en dag extra. Planet går 19.15 så de blir nog poolen i morgon. Vi har en dag i bangkok, sen på onsdagsmorgon går planet hem till Sverige igen. Och ja, jag har hemlängtan. 4 veckor e lääänge hemifrån!


Koh Samui, söndag 3 Februari 12.00.

Inga kommentarer: