söndag 24 februari 2013

Söndagshäng!

Hej!

Söndagskväll e här! Vi har haft en riktig degarsöndag!

Igår körde vi rygg på gymmet! Jag har insett att jag äter för lite mat under mitt ätfönster. Så jag måste börja äta mer. Så nu kommer jag lägga in allt i shape up som räknar ut mitt intag. Jag har ju ingen hunger för det mesta så det är svårt att få i sej tillräckligt. Och man blir ju klen på gymmet när man ätit förlite, ingen uthållighet alls. Så gör om, gör rätt. Nu ska allt antecknas! Efter träningen drog vi till systemet. En flaska vin till mej och öl till F! Sen släppte F av mej hemma. Han drog iväg och tvättade bilen. Jag själv tog det väldigt lugnt. Hoppade i ett varmt bad med massa ljus tända! Härligt! Sen gick jag igenom nagelackslådan och fixade mina naglar. F kom hem igen vid 16. Då va det bara att äta mat och göra sej i ordning.
Klockan 20 blev vi upphämtade av Victor. Vi åkte till Kungsbacka för att fira John som fyllt år. Tog några dagens ute och åkte sen hem till John. Slog på live sändning av en hardstylefest på tvn! Vid 3 tiden fick vi skjuts hem. Skönt! Jag höll på att somna på soffan där! ;-) alkoholen slog ut mej helt! Men det va en trevlig kväll!

Idag vaknade jag strax innan 12. Jag fixade Brunch och väckte prinsen! äggröra och baconinlindad sparris! Jammi! Vi slog på en film som aldrig tog slut! När jag väl kollade efter så va den 2 timmar och 45 minuter! Sov till och från! Tog en dusch och gick till affären. Vi tänkte göra laxbiffar med limeaioli, men när vi kom till affären så hittade jag Ärtsoppa! Blev sååå sugen! Så det fick de bli! Nu vettefan va som händer. En film till kanske? Jag e så sugen på jordgubbar! Jäkla Evelina som la ut en bild på jordgubbar förut! Kanske får bli en sväng förbi Hemköp.

I morgon ska jag träffa Evelina. Lönen rullar in, och då ska pengarna brännas, lite iaf! Tänkte fortsätta fixa i badrummet. Nytt duschdraperi och nya krokar. Tänkte kolla om jag hittar några kakeldekorer oxå. Eftersom det skall göras stambyte i min lägenhet inom 2 år så är det ingen idé att renovera badrummet själv. Och jag har förhoppningsvis hunnit flyttat innan det.

Nej nu blir det tvn innan sängen! Jag ska köra 2 pass på gymmet i morgon. Ett på morgonen innan Evelina kommer och ett med F när han slutat. Eftersom jag jobbar 4 pass denna vecka som kommer så har jag bara 3 dagar att träna på. Då får man köra dubbelpass!

Ha en skön söndagskväll!
.





Inga kommentarer: