tisdag 12 februari 2013

Ikea, borrande och David Batra.

Hejsan!

Vilken härlig dag! Den började när klockan ringde vid 8. Upp, hällde i mej en svart kopp kaffe. Tog ut Texas på hans morhonrunda. Slängde på mej träningskläderna och klunkade i första skopan med BCAA. Iväg till gymmet. 40 minuter på crosstrainern och sen mage! Fy fan! Jag trodde jag skulle ramla ihop där ett tag på crossen! Haha! Men jag tog mej igenom de! När jag tränat klart så drog jag hem, slängde i mej dagens första mål mat. Frukost, det blev 2 (stora) ägg, ja och andra skopan med BCAA.

Evelina kom och plockade upp mej vid 12.30. Ikea-time! Vi lunchade där. Cesarsallad för mej! :-) Jag fick med mej det jag skulle ha, och lite till! Så när F kom hem ifrån jobbet idag så fick han hjälpa mej att sätta upp nya hyllor i badrummet! Nu är hyllan som stod på golvet, och skåpet som hängde på väggen utbytt mot 2 långa hyllor som sitter på väggen. Köpte oxå en liten glashylla som våra parfymer står på. Blev jätte bra! Nu är badrummet rymligare! Fick oxå mina genomskinliga lådorna med hem oxå. Så nu är F's sommarkläder oxå nerpackade i en egen fin låda! :-) i morgon ska jag flytta skiten till förrådet!

Vi gjorde hamburgare till middag och kollade på David Batra. Fan va kul han är! F va för trött för att kolla klart. Så han sover redan. Själv sitter jag och kollar på hissen! Kul koncept!

Ska hoppa i säng efter att hissen e slut. Klockan ringer vid 8 i morgon igen. Ska va i olskroken vid 10.30 Jag ska hem till Frankie och Nellie vid 12.00, men tänkte testa nordic wellness nyöppnade gym där innan jag hälsar på dem!

Ja nu va det slut! Dax att nana!
.

Inga kommentarer: