lördag 9 februari 2013

Nu ska batteriet hålla längre!

Jag hade min gamla iPhone (3S) med mej till Thailand för att inte förstöra min nuvarande (4S). Och den gamla har legat i lådan i över ett och ett halvt år. Plus att den varit använd i 2 år innan. Så den höll inte alls länge! Pillade jag på den mycket så höll batteriet i typ 2-3 timmar. Sen dog den.

Idag såg jag att lets deal hade ett skal som är ett extrabatteri. Dock till min nyare iPhone. Som oxå har lite dåligt batteri, verkligen inte lika dåligt som den gamla, men jag använder min telefon väldigt mycket i jobbet. Har mycket dötid att slå ihjäl. Visst har jag en laddare här på jobbet men det kan va skönt att den håller längre stunder (en hel dag?) utan att behöva laddas. Som tex nästa gång man ska resa bort, då den nyare iPhonen kommer bli min resetelefon!

I november går abonnemanget på min telefon ut. Och lagomt till hösten kommer väl en ny iPhone ut? Då blir det en ny. Om det blir iPhone? Jag vet faktiskt inte. F har samsung galaxy 3 och den har riktigt bra kamera! Men jag älskar iPhonen operativsystem och jag har ju både iPod, iPad och MacBook pro. Så jag kan den. Och lätt att koppla samman. Så vi får se! Men en bra kamera i telefonen e faktiskt något som står högt på listan! F har tagit många bilder under vår resa när jag inte orkat plocka med mej systemkameran ut. Och de har blivit riktigt bra.

Om ni tröttnat på att batteriet dör när ni behöver den som mest, klicka in på lets deal och köp skalet! Finns för iphone 4/4S/5.

.

Inga kommentarer: