lördag 23 februari 2013

God morgon Lördag!

Tja!

Tröttaste Jenny sitter i sin soffa! Vaknade vid 04.30 av att Emil smsade mej. Han skulle ju varit med på passet idag, men han festade i natt i stället! haha.. Så jag får gå ensam. Men jag avbokade min plats. Jag kör styrka med F. Jag e så trött efter den här P.fastan jag kört nu i 4 dagar. Men snart vänder de! Jag kommer fortsätta köra den ett tag till. Funkar ju bra. 

Igår hade vi personalmöte. Så jag drog in till stan 12.30. Efter mötet fick jag bortom hem, plocka med Texas, träningsväskan, myskläder och datorn och hoppade på bussen till frölunda. Där F väntade på mej. Lämnade in texas till svärmor, och åkte och handlade inför middagen. Revbenspjäll! Mums! Eftersom vi va och handlade på "saluhallen" på frölunda torg så gick vi förbi adams café! Där har de LCHF efterrätter!! Det fanns 1 kvar till mej!! :) Happy! När vi handlat så drog vi till gymmet en snabbis. Körde ett effektivt bröstpass. (och det känner jag av i dag!) Sen kunde vi äntligen andas ut hemma hos Svärmor! Middag med F's föräldrar. Alltid lika mysigt att komma dit. Vi kollade på tv och som vanligt massa tjöt! haha! :) Sen kollade vi igenom thailand bilderna tillsammans. Åh vad man längtar tillbaka! Ser så fram emot att boka nästa resa! Vid 22.30 åkte vi hemåt. 

Idag är det som sagt gymmet, sen ska F iväg och fixa med sin bil. Få den ren. Jag ska väl va hemma och greja lite. Tänkte slipa ner bordet i köket och betsa de. Måste bara förbi byggaffären och köpa bets. Hade köpte vit lasering, men jag ångrade mej. Nu vill jag ha det mörkare. Så sugen på att följa med och springa på torget, men jag måste hålla i mina pengar nu när det är födelsedagar, och amsterdam resa som måste betalas med denna lönen. Ikväll ska vi hem till John, en av F's bästa vänner. Han fyllde år i veckan så vi ska dit på lite födelsedagsfest. 

Nej nu får jag rycka upp mej! En kopp kaffe får de bli, en svart! Frukosten får vänta tills 11-12 idag! (självklart bcaa innan och efter passet.) 

Puss på er! 
.


Inga kommentarer: