måndag 11 februari 2013

Ny vecka!

Tjabba!

At work! 3 timmar kvar. Varit en skön dag då vi har haft en del för oss. Men jag har varit trött! Så trött! När ska de vända? Och sockersuget e så stort! Men chokladen jag åt i går va den sista på länge! Nu måste jag komma igång med rätt kost igen innan magkatarr e ett faktum!

Jag testade att göra chicken nuggets igår! Tog en kycklingfilé, delade den i mindre bitar, torkade av dem lite med papper, saltade och pepprade, doppade dem i uppvispat ägg och sen ner i sesamfrön. Stekte i smör! Mums! Gjorde en kall sås på rysk yoghurt och kryddor. Så hittat dippa kycklingen i såsen! Så det ska jag göra i morgon och frysa in så de e bara att plocka upp när man e lite småhungrig!

I morgon ska jag träffa fina Evelina! Och vi ska kanske till Ikea! Så ska jag köpa grejer till badrummet! Nu ska de fixas därinne! Hyllor och sånt ska jag köpa. Och mina älskade genomskinliga jätte lådor ska jag köpa. Så jag får ner både mina och F's sommarkläder till källaren! De ska bli kul att träffa vännerna igen! Har saknat dem! Ska förbi Frankie på onsdag oxå! Henne har jag inte träffat på några månader nu. Jag saknar Thailand jätte mycket, men det är samtidigt skönt att va hemma och komma igång med det vardagliga. Och få lägenheten klar. Blev en paus med renoveringen efter att vi bokade resan, för att spara cash. Men nu är det dax att rta tag i! Nästa resa blir en weekend till Amsterdam, i april. Sen kanske det blir en billig solresa i maj. Jag är ofrivilligt ledig en vecka i maj, så då passar vi nog på! Johanna, kan vi komma till dej i side?! :-D

Nu kurrar min mage! Dax för middag! Inte äta efter 19! Periodisk fasta några dagar i veckan skadar inte!

Såhär gött somnade Texas igår. ;-)
.


Inga kommentarer: