måndag 18 februari 2013

Måndag! Härligt värre!

Jag e så glad att jag bara är schemalagd 2 måndagar i månaden! Men just idag, så är det en måndag jag jobbar.

Har vaknat varje gång jag rört på mej i natt. Jag har sån fruktansvärd träningsvärk! Jag får hålla i toasitsen när jag ska sätta mej på toaletten. Och ta på mej strumpor och skor gör jag ståendes bara för att slippa böja på benen. Jag har inte bara träningsvärk i rumpa och lår, utan oxå i framsida axlar och övre rygg! ;-) känns gött! Och idag är det värre! Men i morgon ska det väl gå neråt förhoppningsvis.

Igår vilade jag från gymmet. Vi va hemma hela dagen. Städade och kollade på film. Fastade! Jag orkade hålla ut, utan mat fram till 16.30, sen va jag bara tvungen att få i mej käk! Slutade äta 19.30 på lördagkväll, så jag fasta i 21 timmar iaf! Vatten och en kopp svart kaffe drack jag bara undertiden! Nu ska vi se om jag orkar med det på söndag igen, annars så blir det på måndag! Men jag kommer nog aldrig orka med hela 24 timmar. Speciellt inte om jag tränar den dagen oxå. Men jag får träna sent så jag kan ta BCAA innan och efter, plus middag. Periodisk fasta e ju ett altenativ oxå. Men det orkar jag bara med när jag är ledig. Funkar inte riktigt att gå upp 6 och inte få äta förrän 12. Då blir jag snurrig i huvudet. E man ledig däremot och sover till 8, så är det inga problem att hålla sej ifrån maten fram till 12. Nog om de. Varför man fastar? Om man fastar en kort tid så är det inte farligt. Det tar 60 timmar innan kroppen sätter igång svältläge. Det gör att kroppen bränner lagrad energi och det ska ge en kick för förbränningen. Jag ska vara ärlig så är fasta en plåga för mej. Eftersom jag har så lågt blodtryck så blir jag lätt yr om jag inte äter, och lätt irriterad. Men när jag körde periodisk fasta förut då gick det över efter en vecka. Jag älskar att experimentera som ni vet. ;-)

Köpte en deal förut. Jag måste klippa mina toppar. Klippans klipp i sandarna, en klippning för 199 kr. Det blev lite slitet i Thailand. Så jag ringde och bokade en tid. Fick redan tid på onsdag! Ska bli skönt att få det ordentligt klippt, få bort allt slitet. Sen kan jag fortsätta mitt sparande av håret!

Jag är på jobbet till 22 idag, och i morgon 7-18. Så jag är nu sysselsatt i 2 dagar. Idag har jag tex varit sysselsatt med trolldeg! Det blev en gris!

Nöff Nöff!
.

Inga kommentarer: