torsdag 7 februari 2013

At home.

Hej Hej!

Vi kom hem igår, vid 16.30 landade vi. Första flygturen (bangkok-helsningfors) tog 9 timmar och 40 minuter, andra (helsingfors-göteborg) tog 1 timma och 10 minuter, som tur var så va mellanlandningstiden inte mer än på 45 minuter. Trötta som små barn! F's mamma hämtade oss, köpte med oss käk och åkte hem till henne och käkade. Skulle ju ändå dit och hämta min älskade Texas! Gissa om jag saknat honom! Han verkade va lika glad att se mej som jag va att se honom!

Idag vaknade jag vid 7. Kissnödig! Massa vätska som ska ut nu efter en sån lång flygning. F vaknade oxå, så vi gick upp. Lika bra att försöka rätta till tiden direkt. Så idag har vi varit som zombies båda 2. Vi har ändå hunnit med att tvätta all tvätt och storhandlat. F drog iväg till frisören och sen till en vän. Så jag har varit själv i några timmar. Har fått en del undanplockat. Blir så mycket grejer överallt när jag packar upp. Plus all post jag fått under månaden vi varit borta. Jag har som tur "ingen reklam, tack" på mitt postfack. Annars hade den nog svämmat över. Tog mej ett bad nyss och skrubbade och smörjde in kroppen med en fet kräm. Man blir ju torr i huden bara genom att kliva på flygplanet! Ursch! Så nu ligger jag i min onepiece i soffan med min lilla vovvsing bredvid! Kläderna jag köpt till honom i patong passade perfekt!

Vår resa har varit underbar! Det kommer lite mer om den i ett eget inlägg när jag har tid och har gått igenom alla bilderna vi tagit.

I morgon kör jag igång med jobb igen. Jobbar 7-22 fredag och lördag. På söndag är jag ledig och då ska jag besöka gymmet! Det ska faktiskt bli skönt att komma igång med de dagliga rutinerna igen! :)



Inga kommentarer: