torsdag 28 februari 2013

Barnsång, triceps, matlagning och manikyr!

Hallå!

Idag startade min dag en halvtimma in på tvätt tiden! Så jag fick skynda mej upp och springa ner så ingen hann sno den! Brukar inte va någon fara, och inte idag heller. Undertiden den va igång så degade jag fram till frukost vid 11. Äggröra och bacon bjöd jag mej själv på! När hunden va kissad, och tvätten hängd så gjorde jag mej i ordning och tog bussen till olskroken! Hälsade på Frankie och Nellie! Hon sov när jag kom men vaknade efter vi fått i oss en kopp kaffe! Sen va jag fast! Hon ville att jag skulle "läsa" böcker, sjunga sånger! Hon är för go! Knappt så jag och Frankie kunde prata för hon skulle ha min uppmärksamhet! Sötnos! Sen vart det mat och direkt hon ätit så skulle hon till mej igen! :-)

Vid 15 drog jag hem. Hem och kissa Texas, äta snabbaste lunchen (avokado, keso och ost) hälla i mej bcaa och pwo, på med träningskläderna och till gymmet. Jag försöker numera vara på gymmet en halvtimma innan F. Så jag hinner köra lite förbränning. Så idag blev det 30 minuter på crosstrainern och 340 kcal brända! När F kom så va jag tomatröd i ansiktet, men ner än redo att köra triceps! Vi klämde till och med in ett magpass på en halvtimma! Det vara rullade på! Efter gymmet drog vi förbi bauhaus. Ja eller F släppte av mej där. Jag skulle köpa antikbets. Han själv skulle till systemet.

I kväll har vi faktiskt lagat mat tillsammans! Ett recept ifrån 56kilo's bok! Jag hann en promenad med Texas och lite bollkastning ute i gräset, en varm skön dusch och vika tvätten innan maten va serverad! Middag och ett avsnitt amerikan horror story. Sen ville jag fixa mina naglar lite. F ville oxå ha fina naglar. Så det slutade med att han fick en manikyr på 1 1/2 timma av mej! Haha! Snygga blev naglarna! Och han somnade såklart! Nu har han krupit ner under täcket. Jag plockade undan och diskade så jag slipper det i morgon. Så nu ska jag väl oxå krypa ner.

I morgon ringer klockan tidigt! Ska träffa Evelina i stan vid 9. Jag har tackat ja till en medlemsinbjudning på en H&M:butik. Så vi ska dit och kolla läget. De bjuder på frukost och man får 20 % på allt. Sen när jag ändå är i stan så ska jag kolla in en present till min mamma som fyller 50 år om exakt en månad.

Nej nu blir det sängen! Puss på er!
.







Inga kommentarer: