fredag 1 mars 2013

Myskväll med Texas!

Hej hallå!

Nu har jag slagit ner rumpan i soffan! Ytligare en dag med massa aktiviteter.

Började dagen 05.30. Jag vaknade innan F gick till jobbet. Och jag kunde inte somna om. Så när han gick upp så tog jag med mej täcket och la mej i soffan tills det va dax att göra sej i ordning och möta Evelina i stan. Vi va in på H&M men jag hittade inget till mej själv. Inte direkt shoppinghumör. Men jag fick med mej ett par rosa jeans och en t-shirt till min systerdotter. När de andra affärerna öppnat så fixade jag presenten till mamma. En lång fika, och sen en sväng till i affärer.

Jag va hemma vid 14 igen. Äta snabblunch, Laga middag så den va klar för kvällen och sen sitta ner i soffan en snabbis. 1 1/2 timma på gymmet körde jag idag! Började med 30 minuter crosstrainer och sen kom F. Vi mördade axlar och biceps! Gick väldigt bra idag! Skönt flow!

Sen vi kommit hem har jag slipat ner köksbordet och tänkte betsa det i antikbets. Tog lite på kanten, det va inte fint! Så jag tog den vita istället! Så nu är det lagt ett lager på. Jag vet inte om jag ska låta de vara så eller om jag ska lägga på ett lager till. Ska fixa foten oxå. Och sen vill jag ha nya kökstolar. Så jag får sälja dem jag har nu. Har ett tillhörande ekbord i källaren som de 6 stolar jag har hör till. Vill ha rottingstolar med fina dynor i! F har dragit iväg på grabbkväll. Så jag tog mej en skön dusch efter jag städat bort allt slitdamm och satt i mej middagen! Jag gjorde kycklingfilé med gorgonzolasås! Sallad och valnötter! Så jävla gott! Mums! Receptet va ifrån 56kilo's bok! 3:de receptet jag testat ifrån boken. Hittade även steviachoklad snäckor i godisaffären i stan. 70 spänn för några stycken. Men det får det väl vara värt! Texas kör på grisöra! Han e lite mer lchf ikväll än matte! ;-)

Tänkte slänga på en film här och tidigt i säng. Jobbet kallar i morgon! Och det verkar som om jag får sova själv i natt då herr F tog bilen till grabbkvällen! Han sover hos sin Mami! Det betyder alltså att jag kommer ha hela sängen för mej själv! Och INGEN som snarkar! Underbart! :-* (jag kommer hinna börja sakna honom innan jag ens bäddat ner mej! Dessutom så jobbar jag lör-sön, så vi ses igen först söndagskväll. Min lilla baby! Tänk att man kan älska någon så mycket!)

Hörs i morgon mina vänner!
.








Inga kommentarer: