söndag 3 mars 2013

Söndag och det obligatoriska badet!

Go kväll!

Jag kom hem för en timma sen. F hade gjort fiskgratäng till mej som jag fått i mej! Gott! :-)

Jag ligger i badet nu. Jag har så svårt att duscha! Direkt jag tänker ta en snabb dusch (och inte har bråttom) så slutar det med ett långt bad! Jag älskar att ligga här! Lite kluven på vad man ska ha i nästa hem. Dusch e ju lite mer praktiskt, snabbt och tar inte mycket plats. Men badet e ju så avkopplande!

Idag har vi varit ute och fikat i solen på jobbet. Vi tog med en termos kaffe och gick ner till hamnen och satt där och njöt av solstrålarna! Härligt!

I morgon är jag ledig! Wiie! Jag har inte bokat in något mer än ett träningspass med F. Och det är inte förrän vid 16 tiden. Så jag har hela dagen på mej att dega! Men jag tänkte faktiskt inte dega. Jag ska nog slipa ner benet till mitt köksbord och måla det oxå. Själva skivan blev jätte bra!

Jag ska fasta i morgon oxå! Försöka ett dygn! Eller 20 timmar iaf! Jag åt sista måltiden vid 19 idag. Så måste jag väl få i mej energi innan träningspasset. Så fram till 15 kan jag fasta! Kaffe, kaffe och kaffe! Hoppas det blir likadant väder i morgon som det varit idag! Så kanske Texas vill gå med på en PW! :-)

Nej nu blir jag skrynklig här!

Hörs i morgon! Puss å Kram!
.

Inga kommentarer: