tisdag 12 mars 2013

Solsken men kyla!

Hej hej!

Vaknade strax efter 9. Somnade runt 1 i natt så jag bestämde mej för att inte ställa klockan, vilket jag brukar göra på mina lediga dagar.

Solen skiner så jag gjorde mej en svart kopp kaffe i min termosmugg och klädde på mej. En sväng med Texas ute. Det blir ju inga mils långa promenader nu när det är så kallt för honom. Vinden suger tag i lillen, hehe.

Nu är vi inne igen, Texas hoppade direkt upp på köksstolen där solen ligger på. Varmt och skönt!

Jag tänkte softa lite här hemma en stund till. F mår dåligt, tror han håller på att bli sjuk :-/ Så han smsade mej ifrån jobbet förut och skrev att jag fick träna själv. Så jag sticker väl dit innan han och alla andra slutat jobbet. Så man slipper trängas.

Jag tänkte oxå fixa lite mat! Göra mätlådor så man slipper stå vid spisen i några dagar. Vi äter inte samma kost längre. Eller F har börjat med mer kolhydrater så det betyder alltså att han inte kan äta den naturligt feta kosten jag äter. (Undra varför han e sjuk?! Jag skyller allt på pastan! Hehe, själv är jag ALDRIG sjuk! Eller väldigt sällan iaf! F är förkyld typ varannan månad. jag håller mej lååångt undan! förkylningar är ju oftast så långdragen! Vet ni att socker är inflammatoriskt? Och kolhydrater blir socker. Så ja, det kan ju va därför jag inte blir sjuk så ofta! Starkare immunförsvar! Min chef sa: - Inga sjukdagar på dej? Precis! Jag va sjuk senast veckan innan Thailandsresan förra året. Influensan va det då och jag va halvdöd!

Från det ena till det andra. Jag måste komma upp i kcal intag per dag! Hur jag ska göra vet jag inte. Jag äter de fetaste produkterna av allt och ändå kommer jag inte över typ 1300. Men jag som tränar borde ligga på 2000 och med pf så ska jag lyckas klämma in det på 8 timmar! Det betyder att jag får trycka trycka och trycka i mej mat varje gång jag äter. Jag äter:

När jag jobbar:
(08.00 Svart kaffe)
11.00 Frukost
15.00 lunch
19.00 middag.

När jag är ledig:
11.00 frukost
15.00 lunch
15.30 10 g bcaa (+ craze)
Träna
17.30 10 g bcaa
19.00 middag

Det betyder alltså att jag ska äta 666 kcal per måltid. Hur fan ska det gå till? Och jag tänker inte äta oftare än 3 gånger för varje gång du stoppar i mej något oavsett om det är nästintill kolhydratsfritt så höjs insulinet något. Och äter jag för mycket på lunchen så är jag inte hungrig vid 19, och då äter jag lite på middagen och hinner då bli hungrig innan jag lägger mej. Ilandsproblem! Haha! Jag får väl börja träna på mina jobbdagar oxå så kroppen behöver mer energi!

Jag ska försöka finslipa detta lite. Så får vi se hur det går. Idag ska jag äta bacon och ägg till frukost! :-) runt 400 kcal! Å

Ha en fin dag! Puss på er!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Enkelt att lösa, häll en skvätt vispgrädde /kokosfett i kaffet, 1/2 dl grädde = 20 g fett = 180 kcal, ggr två så har du genast nästan 400 kcal. Annat ex, ta en näve nötter efter maten/ blanda i maträtten. Du vet hur du ska göra, det är nog mer så att du egentligen inte vill gå högre i kcal. Med den kunskap du har hade det i så fall varit lätt att göra det. Eller?

Jenny M. Bäcklund sa...

Jo klart det är lätt om man kör med grädde och nötter. Men jag försöker undvika både grädde och nötter för att det triggar igång mitt sötsug. Visst kokosfett funkar. Så nej det handlar inte om att jag inte vill få i mej tillräckligt. Jag vill bygga muskler och det kommer inte hända om jag äter för lite kcal.