fredag 15 mars 2013

Jag kom till gymmet en fredagkväll, ensam!

Herre! Nu har flickan tagit ett stort steg!

Va hemma vid 17 idag. Blandade craze och bcaa. Drack innan jag hann tänka. Och sen va det bara att slänga upp träningsväskan på axeln och traska bort.

Jag brukar vara så dålig på att gå till gymmet efter jobbet om jag landar hemma emellan. Vilket jag alltid måste eftersom jag måste hem med vovven som är med till jobbet. Men idag gjorde jag det! Så härligt nu när man är hemma igen! (Jag brukar ju träna på mina lediga dagar vilket jag är 4 dagar i veckan.)

Jag körde crosstrainern i 20 minuter och sen körde jag axlar och övre rygg! Skulle köra marklyft tänkte jag. Men jag vill helst ha någon med mej som ser att jag gör rätt så jag inte skadar mej. Så jag fegade ur när det gällde marklyft. Dock låg min stång redo med mina vikter på så det såg ganska lockande ut! ;-) i morgon tänkte jag ta mej an den!

Nu blir det en varm dusch! Jag ska nu testa mina nya hårprodukter (aussie) som jag köpte i veckan. Vi orkade inte laga någon mat i kväll så det blir broccoli och ädelostsoppa som jag hade fryst in. Lite knaperstekt bacon till och en klick crème fraîche! Mmm! OCH en film i soffan!

Bättre fredag än så här får man fan leta efter!

Puss på er!
.

Inga kommentarer: