torsdag 14 mars 2013

Längtar så efter lördagsmorgon!

Hejsan!

Tvsoffan på jobbet är ett faktum. Har suttit här sen 17! Nu väntar runt en timma till här. Sen ska jag väl göra sist rycket. Men jag övernattar här.

Jobbet ska iväg i morgon, så jag slutar redan 16.30! :-) me like! Jätte mycket. Vi har en väldigt lugn helg framöver.

Jag längtar så till lördagsmorgon! När vi båda har sovmorgon! Vakna tidigt och slå på tvn. Jag tassar upp och fixar frukost och så äter vi den i sängen! (om jag får som jag vill. F hatar att äta i sängen men en kopp kaffe vill jag ha i sängen iaf!)

När vi degar klart så e det gymmet som gäller. Ska nog oxå åka och kolla på en ny spis till hemmet. Oxå ska vi ut och käka med Evelina och Daniel. Göteborg Wook! Det ska tydligen va bra där!

Söndag ser ganska likadan ut. Men efter gymmet, om det är fint vänder så vill jag dra ut till skatås eller nått härligt ställe och promenera! Få lite solstrålar på oss! En hälsosam helg! Och jordgubbar vill jag ha till fredagsmyset!

Du hör va hemsk min helg ser ut! ;-)

Antikrundan på tv! Jippi! (:-/)


Ps. Jag har blivit besatt av att ha tulpaner på bordet hemma. En vecka brukar de hålla, så en ny bukett en gång i veckan köper jag från och med nu. Kanske kommer F en vacker dag inse att jag kanske kunde köpa med en bukett hem när han ser att den som står där håller på att dö..

Inga kommentarer: