måndag 18 mars 2013

Måndag - at work.

Hejsan!

Vaknade illamående som f*n i morse! Och det finns ju bara en anledning till det. Allt godis jag tryckte i mej igår!! Blääh! Jävla godis! Jävla socker! Jävla hjärnan som vill ha skiten! Men nu är det slut med det på ett tag. Nu blir det strikt igen!

Jag e på jobbet nu. Jobbar fram till22, den är jag ledig 2 dagar igen. Jag hade så mycket timmar i mars, och mindre i april så jag bytte med en kollega. Hon jobbar åt mej i morgon och jag åt henne en dag i april.

Solen skiner idag med! Så det blir väl att vi tar oss en promenad ute. Härligt!

Annars har jag inte så mycket att berätta. Jag jobbar ett pass till i veckan, på torsdag. Så jag har hur mycket fritid som helst! Så denna vecka ska jag allt kunna klämma in 5 tillfällen på gymmet!
Jag körde träning för sidan av magen/ryggen i lördags och det känns idag vill jag lova! Resningar med 10 kg's skiva! Känner muskler jag inte trodde jag hade! Så skönt! Och axlarna ska vi inte tala om! Svårt att ta på sej jackan nu? Eh ah! Bicepsen då? Som jag oxå körde i lördags? Jag hade svårt att sträcka ut armarna igår! ;-) mer sånt! Sånt älskar vi!

I morgon är det triceps / bröst som gäller. Ja och crossen då! Den är obligatorisk nu!

Jag fick hem ett set med skivstång igår! Så nu kan jag öva marklyft och utfall! F hade det hos sin mamma så jag plockade med det hem igår. Tungt! Men nu är det på plats! Ska lägga fram det i morgon så man snubblar på det, för blir det gömt i klädkammaren så blir det aldrig använt.

Nej nu ska jag göra mej frukost här. Bacon och äggröra!

Ha en fin dag i solen!

Bild: Väntar på bussen vid lilla bommen. Kallt idag. Killen fick sin tjocka jacka med ärmar på idag. Men vi bara älskar att det är ljust ute när vi vaknar! :-*

Inga kommentarer: