fredag 29 mars 2013

Överraskning!

Hej hej!

Jag är mitt i skogen nu. Jag och Texas sitter på ett tåg i Värmland. Mellan Sunne och Kil. Vi har varit uppe och överraskat min mamma som fyllde 50 år igår. Jag har planerat detta ett tag, men jag har sagt att jag inte kunde komma när hon fyller år för att jag jobbar. Man hörde att hon blev besviken, så det va extra kul att se hennes glada min när jag dök upp i går.

Jag tog tåget till Karlstad i onsdagseftermiddag. Åkte till min syster och hennes man och dotter. Vi hade myskväll och bakade en lchf tårta! Det är bara jag som äter lchf i familjen, men det vart uppskattad av alla!

Igår när vi vaknade så tog vi några svängar i affärer, och sen gjorde vi oss i ordning och tog bilen till Sunne. Det är 6 mil dit ifrån Karlstad. Hos mamma va det drop in! Det kom och gick folk hela dagen! Blommor i hela hemmet nu! Smörgåstårta och vanlig tårta bjöds det på! Jag åt fyllningen i/på smörgåstårtan och petade bort brödet. Jag sov över där i natt, delade säng med min lillasyster som precis fått en ny utdragbar säng som blir 2! Mysigt!

Idag fick jag en snabb massage av mamma innan jag åkte. Och hon sa som hon alltid säger: du måste hitta en massör i Göteborg så du får bort dina knutar och spända muskler! Så ja, jag får väl ta tag i det.
• Någon från Göteborg som läser min blogg som har tips på någon bra massör? Som orkar trycka knutor?

12 gick tåget från Sunne, byte i kil. Väntar i bara 20 minuter. Så jag är hemma 15.15 igen.

Gött att va uppe lite även om det bara va en snabbis. Sist jag va uppe var i julas. Nu ska jag, eller vi (Fredrik ska med då) upp helgen innan midsommar, då mamma ska ha ett ordentligt 50 årskalas! Hemma i trädgården! Det blir mysigt! Grilla och vin! :-)

I kväll har F spelning. Men han kör sist. Så jag vet inte om jag ens följer med på festen. Jag jobbar ju i morgon. Få se om jag kör myskväll för mej själv, eller om jag hakar på någon timme. Kan ju vara mysigt att få umgås med F lite innan jag bosätter mej på jobbet i helgen.

Grattis igen min älskade mamma!
.









Inga kommentarer: