söndag 24 mars 2013

Underbara Söndag!

Träningen gick som på räls!

Började med 20 minuters axelpumpande i rask takt! Vid 12.15 va det dax för 45 minuters cyklande! Det gick oxå fint! Svettigt dock! Och trött i mina ben! 10 minuter efter att jag cyklat klart va det dax för cxworx, 30 minuter är det passet. Jävligt intensivt! Det är lixom bam bam bam!! Jag blir sjukt stressad av detta passet! Speciellt när det är nytt upplägg! Men jag får väl gå några gånger så lär jag mej. Innan de släpper ett nytt pass igen. Det gav en del iaf! Det sved rejält i magen! Detta passet ska tydligen ge snabbt resultat! De e ju grymt! Passet drog ut lite på tiden eftersom det va nytt pass, så jag fick skynda mej till solariet där jag kom 6 minuter för sent. Men det va lugnt. Jag solade och gick sen hem. F hade vaknat för någon timme sen. Jag hade sån energi så jag började skrubba i köket! Hehe. Sen tog jag en välbehövlig dusch och smörjde in kroppen med den fetaste krämen jag hade! Nu är den brun, mjuk och len!

Vi hade planerat att handla i morgon efter F slutat jobbet. Men vi hade så mycket tid idag, så vi drog iväg här förut. Storhandlat - done! Så skönt att ha det gjort!


Idag har jag ätit samma sak till lunch som middag. Jag hade en matlåda kvar. Och när jag tränar hårt på gymmet, så brukar jag inte vara sugen på nått speciellt. Hungern finns, men inte suget. Så då är det bara att äta det som är lättast att komma åt. Kycklingfilé i champinjonsås! Åt efter 18 idag. Men i morgon blir det fasta 18-10 igen! (Äta 10-18)

Varit ute och lekt med Texas en stund oxå! Kastat hans älskade boll! :-*

Hittade världens bästa grej på Ica oxå! Småost i påse! Jag är så trött på baby bel! Simpson-ost! Jävligt goda oxå! Och fin förpackning! Ja så fick en lite sockerfri choklad följa med som färdmedel hem! JÄTTE god! Mums! 47 g vägde den. Så den va inte så stor. ;-)

Morgondagen blir händelserik! Jag hade ett fullspäckat schema! Men jag får plocka bort 2 aktiviteter. Handla har vi ju gjort, och tvätta tänkte jag göra, men nu har de stängt av tvättstugan!!? Det är nått fel på elen här. Ja på tal om elen! Jag fick strömavbrott igår kväll igen! I 1 1/2 timma satt jag här utan ström! Kul en lördagkväll! OCH ensam dessutom! Som tur har jag världens bästa dator (Mac) som har ett superbatteri och håller i flera timmar! Jag tände upp ljus i hela lägenheten! Ganska mysigt ändå. Och mitt i denna timmen som man ska släcka ner en gång per år. Så jag gjorde väl något bra trots allt! ;-)

Hörs i morgon! Natti natti!



Inga kommentarer: