torsdag 21 mars 2013

Heelg!

Jag ville bara meddela att jag tog just helg! ;-)

I morgon ska jag på ett kort möte bara. Vi ska gå igenom sommarns semester. Jag har tänkt att ta 3 veckor. Vecka 27, 28 och 30. Sen får jag se om det går igenom. Vecka 27 ska jag vara i Alvesta. Jag e ju med i genesis crew så jag och 40 andra ska fixa ihop festivalen, sen kommer vi jobba på festivalen. Hoppas verkligen på bra väder! Sen ska jag va ledig i augusti. När jag fyller 30 (!!!!!) en weekend till Budapest! F har varit en del där i sitt förra förhållande och det låter som en härlig, och framför allt billig stad. Jag vill bo på ett lyxigt spa och bli behandlad som en prinsessa! Och det hör inte till vanligheterna att jag ber om sånt! Jag avskyr att bli satt på en kudde. Men va fan! En helg funkar väl att bli ompysslad? Jag vill mest rymma från min 30 årsdag! Hehe! Så vill ni fira mej så finns jag i Budapest den 16 augusti! ;-)

Efter semestermötet ska jag hem till Evelina och hänga lite. Får passa på innan bebben tittar ut! Då har hon fullt upp! Men tro inte att hon blir av med mej då! Då ska jag dit och klämma på bebis! :-* och skicka massa gulliga bilder på bebben till Fredrik tills han går med på att sluta med övning och gå direkt på finalen om ni förstår vad jag menar! ;-) hehe slutföra jobbet på rätt sätt!

Och sen blir det nog soffan för mej! Finns en lite chans att det blir black out faktiskt! Just nu är jag lite sugen. Men vi får se vad jag känner i morgon. Tror inte biljetterna tar slut innan, så jag kan nog betala i dörren. Jag ska isf hänga dit med F's killkompisar, utan F. Han gillar inte musiken och ska ha en kväll hos sin pappa. Grabbkväll! Antar att det blir V75 och öl! Haha!

Nej fan. Nu ska jag ge mej! Hej på er!

Inga kommentarer: