tisdag 26 februari 2013

Älskar såna här tillfällen!

Hej hej!

Kvällen på jobbet. Jag har precis fått i mej middag. P. Fasta i en vecka nu. Förutom i lördags när jag drack alkohol. Det går bra! Svart kaffe dämpar!

Jag använder ju shape up nu oxå. Lite svårt att få med allt jag äter. Eftersom
Jag äter enligt lchf och denna appen är gjord efter tallriksmodellen. Det bli alltid för "mycket" fett och protein, och för "lite" kolhydrater. Men det är ju så jag äter. Gillar att det går att använda scaner på produkterna! Sakerna blir ju då automatisk inlagda. Så får man väga grejerna sen. Lite pill, men jag är väl igång snart! Jo, och så kan man dra av de kcal man tränat bort oxå! Idag tog vi en långpromenad på jobbet. Den la jag till! ;-)

Idag när jag kom till jobbet så fick jag veta att jag slutar tidigare i morgon för att de ska bort! Men jag får ju såklart mina timmar ändå! Halleluja! Sånna tillfällen är älskade! Så i morgon slutar jag runt 18! Babe kommer och hämtar mej så ska vi storhandla! Dax att fylla på med mat igen.

Dagen har gått undan. Lite att fixa med, lagt tillfälligt schema och kollat över semestern! Måste ju skicka in semesteransökan senast sista mars. Måste kolla när F tänkt ha semester i sommar. Vi planerar att åka till Thailand i december, så antar att det inte blir så lång semester i sommar.


Sista rycket nu. Sover här i natt!
.





Inga kommentarer: