fredag 7 juni 2013

arg, glad, avundsjuk, besviken, trött..

Hej hej!

Nu ligger jag i min morgonrock med F's stora hörlurar på mej, i min säng som för tillfället står på golvet i vardagsrummet. Jag e ensam hemma.

F ringde förut när jag va på jobbet. Han ville fråga om det va okej att han hängde på en kompis på summerburst. Han hade en biljett till övers. Jag kokade av ilska i 2 timmar efter det samtalet! Ja, jenny blev arg! haha! vi hade tänkt gå, men bestämde oss för att inte gå. Så när dagen är kommen så ska han gå helt plötsligt. Men jag då? Ja jag blev sjukt besviken! Så nu sitter jag här, själv. Vad jag sa? Det e la klart han ska gå. Jag kan inte neka honom. Och hade jag kunnat gjort de så hade jag ändå inte velat ha honom hemma hos mej för då hade han bara suttit och surat. Klart han skulle gå. Inget annat alternativ fanns. Jag hade själv gått om det varit jag som fått en biljett. Men nu är typ alla där! utom jag och Texas!

Vad ska jag hitta på då? Jo jag ska nog ligga kvar här i sängen hela kvällen och lyssna på min musik. Liiiite bättre än den där sketmusiken de spelar på ullevi i kväll! haha bitter? som fan! Jag är verkligen inget fann av house. Inte det minsta! Men jag hade velat gått dit för stämningen. Och bli full. Jag är så jävla sugen på att dricka alkohol och känna berusningen! Men i morgon e det fest. Jag hade egentligen bara tänkt gå dit när F ska spela sitt sett. Men nu verkar det som att det kommer bli en helkväll/natt! Jag måste få utlopp för dessa känslor! Kanske så är dessa känslor som bortblåsta i morgon? Jag men då får jag väl tänka om.

måla lite naglar kanske?


Inga kommentarer: